Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, νέα δημοσιεύματα για ερχομό του στην Ξάνθη

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί επισήμως από το απόγευμα της Τετάρτης (22/06) ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, έπειτα από 6 χρόνια παρουσίας στο «τριφύλλι».

Δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτό συνέβη με δική του πρωτοβουλία αν και διαρροές από την πλευρά του Παναθηναϊκού αναφέρουν ότι ο 42χρονος τεχνικός ενημερώθηκε από τους «πράσινους» πως δεν υπολογίζεται για το οργανόγραμμα της επόμενης σεζόν και θα αποχωρήσει από το «τριφύλλι».

Ο Δωδεκανήσιος τεχνικός εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2015 κι ανελίχθηκε σταδιακά ως την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων Κ19 του «τριφυλλιού» αλλά στην συνέχεια προωθήθηκε και στο τιμ της πρώτης επαγγελματικής ομάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2020/21) ανέλαβε δύο φορές υπηρεσιακός τεχνικός μετά τις απολύσεις των Ντάνι Πογιάτος και Λάζλο Μπόλονι, ενώ ήταν μέλος στο τιμ του Ρουμάνου τεχνικού στην πεντάμηνη παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών που επαναλαμβάνονται και από σειρά πολλών αθηναϊκών ιστοσελίδων στα άρθρα τους για το τέλος του Συλαϊδόπουλου από τον Παναθηναϊκό, αναφέρουν πως είναι εκ των φαβορί για να ανέβει στην Ξάνθη και να αναλάβει προπονητικό πόστο στην ομάδα της Θράκης.