Το 27μελές ρόστερ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

Έτοιμη για την πρόκληση του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων είναι η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης. Σαν οικοδέσποινα η ομάδα της Ροδόπης θέλει να αφήσει το «στίγμα» της στη διοργάνωση και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά.

Το ρόστερ απαρτίζεται από δικηγόρους-αθλητές από τη Ροδόπη, οι οποίοι πλαισιώνονται από 3 δημόσιους και 2 δικαστικούς υπαλλήλους  – όσους ακριβώς προβλέπει η προκήρυξη. Προπονητές της ομάδας είναι ο σοφρωνιστικός υπάλληλος στις Φυλακές Κομοτηνής και πρώην προπονητής ακαδημιών στον Πανθρακικό αλλά και στην ΕΠΣ θράκης Νίκος Ιωσηφίδης (ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Μιχάλη Γρηγορίου με τελευταίο σταθμό τη Λαμία και πιο πριν την ΑΕΛ) και ο Γιάννης Πουρλιάκας, ένας εκ των πιο έμπειρων προπονητών της Ροδόπης.

Και οι δυο αποτέλεσαν παίχτες της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης στο παρελθόν ενώ βοηθός είναι ο Πασχάλης Τσίλιας. Αξίζει να σημειωθεί πως στην προσπάθεια συμβάλλουν και δικηγόροι που βρίσκονται μακριά και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, τη Δράμα και τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί ότι στο 27μελές ρόστερ περιλαμβάνεται μέχρι και ο… Ντέμης Νικολαΐδης (σύμφωνα με τα ονόματα που δόθηκαν στην δημοσιότητα).

Το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι: Δημήτρης Πουλακίδας, Μουσταφά Καρά Χουσεΐν, Δημήτρης Βόλτσης, Στράτος Οικονόμου, Σίμος Κούκουρης, Γιώργος Αραμπατζίδης, Μηνάς Μηναΐδης, Κώστας Δαλματζής, Γιώργος Ντάσιος, Δημήτρης Κρεβούρης, Μεχμέτ Μεμέτ, Κωνσταντίνος Μουρτοπάλλας, Γεράσιμος Αδαμακόπουλος, Γιάννης Ντάφος, Τάσος Πατρωνίδης, Στράτος Παντέλας, Γιάννης Ίτσας, Γιάννης Μακίδης, Γιώργος Μυστρίδης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Βάιος Μοσχάκης, Κυριάκος Γκάζος, Ντέμης Νικολαΐδης, Σάκης Ουρούμης, Τάσος Χατζηκυριακίδης, Γιώργος Νοτόπουλος, Σπύρος Καραλής.