Θρήνος στον Ηρακλή Σαγήνης για τον παλιό παράγοντα της ομάδας Χάρη Πεχλιβανίδη

Με ανάρτησή του στο επίσημο προφίλ της ομάδας στο Facebook ο Ηρακλής Σαγήνης γνωστοποίησε την απώλεια του παλιού παράγοντα τΧάρη Πεχλιβανίδη.

Ο Ηρακλής Σαγήνης την περίοδο που διετέλεσε παράγοντας ο Χάρης Πεχλιβανίδης ήταν την χρυσή δεκαετία της όπου η ομάδα ως μια από τις καλύτερες στον Έβρο τότε είχε κατακτήσει το κύπελλο και έπαιξε στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Η συλλυπητήρια ανάρτηση έχει ως εξής:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΑΓΗΝΗΣ Î 月 CVI ETOΣ ΙΑΡΥΣΕΩΣ 3VV ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Χ.ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ Με τας λυπης μας ανακοινώνουμε το θάνατο του παλιού παράγοντα της ομάδας μας Χάρη Πεχλιβανιδη. κ. Χάρης διετέλεσε παράγοντας στην χρυσή δεκαετία της ομάδας και έπαιξε σημαντικο ρόλο ώστε εκείνος o ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ να είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον Εβρο,να κατακτήσει το κυπελλο και να παίξει στην τότε A' εθνική ερασιτεχνική. διοίκηση του Ηρακλη Σαγηνης εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του και ιδαίτερα στον γιο του Δημήτρη που υπήρξε και ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ας είναι ελαφρυ το χώμα που τον σκεπάζει"