Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα δυο «βρετανικά» παιχνίδια της Τρίτης

Με τα παιχνίδια της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον 4ο Όμιλο συνεχίζεται το βράδυ της Τρίτης η δράση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Αμφότεροι οι αγώνες διεξάγονται σε βρετανικό έδαφος με Αγγλία και Σκωτια να διεκδικούν πρόκριση απέναντι σε Τσεχία και Κροατία αντίστοιχα.

Οπως κάθε πρωί, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών για αυτά τα δυο ματς με βάση τις εκτιμήσεις τους στο ThrakiSportS Euro Predictor Game.

Τσεχία – Αγγλία: Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου έστω και αν τυπικά φιλοξενούμενη είναι η ομάδα της Αγγλίας. Το 76% προβλέπει διπλό, δηλαδή επικράτηση των Αγγλων εκτιμούν ότι θα έχουμε τρεις στους τέσσερις, με το 0-2 να ειναι ως τώρα το πιο δημοφιλές σκορ. Ωστόσο ένα διόλου ευκαταφρόνητο 20%, δηλαδή ένας στους πέντε, βλέπει ισοπαλία. Το εναπομείναν 4% ποντάρει στη νίκη της Τσεχίας.

Κροατία – Σκωτία: Η αναμέτρηση διεξάγεται στην Γλασκώβη αλλά η πλειοψηφία και συγκεκριμένα ένα 62% πιστεύει ότι θα κερδίσει η φιναλίστο του τελικού του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου Κροατία. Πιο δημοφιλές σκορ το 2-0 και ακολουθεί το 2-1 αν και υπάρχει ποικιλία. Ενα διολου ευκαταφρόνητο 20% βλέπει διπλό της Σκωτίας με πιο συχνό ποντάρισμα στο σκορ το 1-2 ενώ το υπολοιπο 18% πιστεύει ότι η αναμέτρηση θα λήξει ισόπαλη.