ΕΠΣ Θράκης: Ο αριστεροπόδαρος μπακ Αρετάς συνεχίζει στoν Πανθρακικό και τη νέα χρονιά

Ο Ελληνοκύπριος αριστεροπόδαρος Κυριάκος Αρετάς θα παραμένει στον Πανθρακικό λύνοντας τα χέρια του Νίκου Μπαχαρίδη όσον αφορά τις επιθετικές πλαγιοκοπήσεις των μπακ για τη νέα χρονιά.

Ο 24χρονος (γεννημένος 31/3/1997) Ελληνοκύπριος αριστερός μπακ ξεκίνησε από τον ΑΠΟΕΛ, συνέχισε δανεικός στον ιστορικό Ολυμπιακό Λευκωσίας, ακολούθησε η Δόξα Κατοκοπιάς, η Άλκη, αλλά λόγω σπουδών βρέθηκε στην Eλλάδα και στην Κομοτηνή. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στον Νέστο Χρυσούπολης και από το 2020 ανήκει στο ρόστερ του Πανθρακικού..

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

H Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Αρετά.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ συνδυάζει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο με τις σπουδές στο τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τον ΑΠΟΕΛ, συνέχισε δανεικός στον ιστορικό Ολυμπιακό Λευκωσίας, ακολούθησε η Δόξα Κατοκοπιάς, η Άλκη, ενώ στη συνέχεια λόγω σπουδών ήρθε στην Eλλάδα και στην Κομοτηνή προσφέροντας όμως τις υπηρεσίες του στον Νέστο Χρυσούπολης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Κυριάκο, σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την πράσινη φανέλα