Pre League: Στον Πήγασο Πολίχνης ο Στίγγας

Ομάδα πρωταθλητισμού και με στόχο την άνοδο φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Πήγασος Πολίχνης στην Pre League, αντίπαλος τόσο της ΑΕ Κομοτηνής όσο και του Άθλου Ορεστιάδας.

Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν και την απόκτηση του πρώην κεντρικού του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Κάσσανδρου Στίγγα, ενισχύοντας σημαντικά το κέντρο. Ο Στίγγας είχε αγωνιστεί στον ιστορικό Εθνικό την περιόδο 2016-2017.

Η ανακοίνωση του Πήγασου:

“Το Δ.Σ. του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης σε συνέχεια της μεταγραφικής ενίσχυσης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον αθλητή Κάσσανδρο Στιγγα!
Ο Κάσσανδρος είναι γεννημένος στην Θεσσαλονίκη στις 29/11/1993 , έχει ύψος 1.97 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού.


Ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:
” Είμαι πολύ χαρούμενος για την νέα μου μεταγραφή στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα στον κ.Μιχαλιτσιο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Μια πρόκληση για εμένα να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό σε αυτή την νέα προσπάθεια της ομάδας! Με δυνατό ρόστερ και πολύ δουλειά πιστεύω πως θα καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία.
Έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας.
Η Pre League έχει γίνει πλέον ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές καλές ομάδες και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε παιχνίδια μεγάλου επιπέδου!
Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους τους παίκτες και τους παράγοντες των ομάδων και να έχουμε ξανά γεμάτες κερκίδες στα γήπεδα για να απολαύσουμε όλοι μαζί ξανά αυτό το υπέροχο άθλημα! Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.”