Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τέσσερις αγώνες της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η δράση την Δευτέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, καθώς μετά τον Α’ Όμιλο την Κυριακή ολοκληρώνεται η δράση και στους δυο επόμενους, τον Β’ και τον Γ’ Ομιλο.

Αναλυτικά οι προβλέψεις με βάση όσα έχουν ποντάρει οι συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Euro Predictor Game:

Ουκρανία – Αυστρία: Το 47% θεωρεί ότι θα κερδίσει η Ουκρανία, καθιστώντας την φαβορί στην αναμέτρηση. Πιο δημοφιλές σκορ το 2-1. Ακόμα πιο δημοφιλές σαν σκορ είναι το 1-1, αλλά στην ισοπαλία ποντάρει το 37%. Το εναπομείναν 16% ποντάρει στο διπλό της Αυστρίας.

Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία: Είναι ξεκάθαρο φαβορί η Ολλανδία. Το 98,5% ποντάρει σε νίκη των Οράνιε και μάλιστα οι πιο πολλοί βλέπουν και καθαρό σκορ κοντά στο 2-0 ή στο 3-0. Μόλις λίγο πάνω από 1% αυτοί που ποντάρουν στην ισοπαλία, ουδείς μέχρι το πρωί δεν έβλεπε άσσο των γειτόνων.

Φινλανδία – Βέλγιο: Ξεκάθαρο φαβορί οι Βέλγοι αφού εννιά στους δέκα βλέπουν νίκη τους, ήτοι το 90%. Πιο δημοφιλές σκορ το 0-2. Ενα 8% ποντάρει στην ισοπαλία ενώ λιγότερο από 2% αγγίζει το ποσοστό όσων ποντάρουν σε άσσο της Φινλανδίας.

Ρωσία – Δανία: Ισως το πιο αμφίρροπο ματς της βραδιάς με βάση τις εκτιμήσεις των παικτών στο ThrakiSportS Predictor. To 47% βλέπει βέβαια νίκη της Δανίας, καθιστώντας το διπλό ως σημείο – φαβορί. Ωστόσο ένα 28% ποντάρει στην ισοπαλία και ένα 25% εκτιμά ότι θα κερδίσει η Ρωσία.