Συγκλονιστικό μήνυμα του «δικού μας» Μάκη Γιαννίκογλου για Καρολάιν, Γιακουμάκη, Τοπαλούδη και Δήμητρα της Λέσβου

Έναν συγκλονιστικό τρόπο επέλεξε ο τερματοφύλακας της Σουντούβα, Μάκης Γιαννίκογλου, για να εκφράσει τη συγγνώμη που οφείλει η κοινωνία στους Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ελένη Τοπαλούδη, Δήμητρα της Λέσβου και Καρολάιν.

Ο -έχων και θρακιώτικες ρίζες- 28χρονος πρώην τερματοφύλακας των ακαδημιών του ΑΟΞ και των ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή έπειτα από την ολοκλήρωση της της αναμέτρησης της Σουντούβα με την την Νταϊνάβα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Λιθουανίας προχώρησε σε μία αναμφίβολα εκπληκτική πράξη, όντας από τις στιγμές που οι αθλητές δεν περιορίζονται απλώς στα στενά όρια του αγωνιστικού χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος πορτιέρε φορούσε κάτω από την φανέλα του μπλουζάκι που ανέγραφε τα ονόματα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, της Ελένης Τοπαλούδη, της Δήμητρας της Λέσβου και της Καρολάιν, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την συγγνώμη που οφείλει η κοινωνία.

«Β.Γιακουμακης, Ε.Τοπαλουδη, Δήμητρα, Καρολαϊν ,καλό ταξίδι και συγνώμη από όλους εμάς που αποτελούμε αυτή την κοινωνία!», ανέφερε το συγκλονιστικό μήνυμα του Μάκη Γιαννίκογλου.