Στους τελικούς ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής στο τουρνουά του Βερμίου υπό το βλέμμα του… Άρη

Σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά ποδοσφαίρου (VERMIO SOCCER FESTIVAL 2021), η ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής κατάφερε να διαπρέψει και στις 2 ηλικιακές κατηγορίες Κ14 & Κ12 και να περάσει στους αυριανούς τελικούς πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις!! Αναλυτικά:

  • Το τμήμα Κ14 κατάφερε να τερματίσει 1ο στον όμιλο κερδίζοντας και τους 3 αγώνες και να περάσει στον τελικό με αντίπαλο την ΠΑΕ Άρης που θα πραγματοποιηθεί αύριο.
  • Το τμήμα Κ12 (2009) επίσης τερμάτισε 1ο στον όμιλο κερδίζοντας και τους 5 αγώνες με αποτέλεσμα να περάσει στον αυριανό τελικό με αντίπαλο τον Βυζαντινό Αετό Πτολεμαΐδας.
  • το τμήμα Κ12 (2010) αν και ηλικιακά μικρότεροι καθώς αντιμετώπιζαν αντιπάλους του 2009 κατάφεραν να γίνουν ανταγωνιστικοί, να πάρουν 2 νίκες στον όμιλο και να ισοβαθμούν στην 3 θέση του ομίλου με τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Αύριο θα δώσουν το τελευταίο τους παιχνίδι για την κατάταξη.

Συνοψίζοντας, να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την ψυχή, το πάθος, την αγωνιστικότητα και την συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αυριανούς αγώνες!!