Γ’ Εθνική: Ο Ορφέας Ξάνθης συνεχίζει με Διαγόρα Στεφανοβικείου στα μπαράζ ανόδου (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Στην Ξάνθη υποδέχεται ο Ορφέας τον Διαγόρα Στεφανοβικείου για δεύτερο αγώνα του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου στην Super League 2.

Ο πρωταθλητής του 1ου Ομίλου ο Ορφέας Ξάνθης θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα Στεφανοβικείου που αναδείχθηκε πρωταθλητής του 4ου Ομίλου. Στην 1η αγωνιστική η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-0. Ενώ ο Διαγόρας είχε ρεπό.

Ο Στέλιος Αρσένος προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου στα μέσα της βδομάδας έκανε δηλώσεις σε μέσο της Μαγνησίας όπου εξέφρασε τον απόλυτο σεβασμό του προς τον Ορφέα Ξάνθης, δείτε τι είπε με ένα κλικ ΕΔΩ. Επίσης οφείλουμε να σας θυμίσουμε ότι δεν έδωσε στην δημοσιότητα την αποστολή της ομάδας που ταξίδεψε στην Ξάνθη.

Αντιθέτως ο Μπάμπης Χατζημεστής θα έχει στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές έτοιμους να πάρουν τους πρώτους βαθμούς σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Δείτε τους με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στο πρώτο εντός έδρας αγώνα των μπαράζ ο Ορφέας θα υποδεχθεί τον Διαγόρα Στεφανοβικείου διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κάτοικος της ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τσακίρη και Αντώνη Κουκούμη των Συνδέσμων Δράμας και Καβάλας αντίστοιχα. Τέταρτος ορίστηκε ο έμπειρος Περικλής Παρχαρίδης του Συνδέσμου Δράμας, ενώ παρατηρητής ο Βασίλης Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης. Δείτε όλους τους ορισμούς με ένα κλικ ΕΔΩ. Ο αγώνας ξεκινά στις 17:00 και θα υπάρχει live μετάδοσή του μέσα από το ThrakiSportS.