Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα δυο παιχνίδια της Κυριακής

Ολοκληρώνεται ο πρώτος όμιλος του Euro την Κυριακή με τα δυο παιχνίδια της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Μετά και από αυτά θα ξέρουμε τις δύο, ενδεχομένως και τις τρεις ομάδες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση των νοκ άουτ στις 16 καλύτερες ομάδες του τουρνουά.

Οπως πριν απο καθε ημέρα αγωνιστικής δράσης, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις εκτιμήσεις και προβλέψεις των Θρακιωτών για τα δυο παιχνιδια όπως καταγράφονται στο ThrakiSportS Euro Predictor Game.

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Ιταλία – Ουαλία: Σχεδόν εννιά στους δέκα συμμετέχοντες εκτιμούν ότι θα κερδίσει η Ιταλία, για την ακρίβεια το 86%. Οι περισσότεροι ποντάρουν στο σκορ 2-0 και ακολουθεί το 2-1 και το 1-0. Ενα όχι ευκαταφρόνητο 11% ποντάρει στην ισοπαλία και μόλις το 3% εκτιμά ότι θα κερδίσει η Ουαλία.

Σουηδία – Τουρκία: Περίπου δύο στους τρεις εκτιμούν ότι θα κερδίσει η Σουηδία και συγκεκριμένα το 63% με τους πιο πολλούς να ποντάρουν στο 2-1 και το 1-0. Στην ισοπαλία ποντάρει το 25%, δηλαδή ένας στους τέσσερις παίκτες ενώ το εναπομείναν 12% ποντάρει στο διπλό της Τουρκίας.