Εξοργισμένη ανάρτηση της ΓΕ Αλεξανδρούπολης προς τον Προέδρο της ΕΟΠΕ

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες προς τον Λευτέρη Αυγενάκη ανάρτησε η ΓΕ Αλεξανδρούπολης ενώ παράλληλα “επιτέθηκε” προς τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γεώργιο Καραμπέτσο.

Ο λόγος της εξοργισμένης ανάρτησης του “κίτρινου υποβρύχιου” είναι όπως αναφέρει η συγκάλυψη που παρέχει ο κ. Καραμπέτσος προς τον Προέδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο.

Η ανάρτηση της ΓΕΑ:


“Συγχαρητήρια και παλι για τις ενέργειες  σας οχι μονο για το άθλημα της Πετοσφαιρισης αλλα για ολο τον  Ελληνικό αθλητισμό που με την απόφαση σας για το ποσοστό απο το στοιχημα θα συνεχίσει να λειτουργεί αλλα μας προξενεί τεράστια εντύπωση που απο την στιγμη που ο προεδρος της Ε.Ο.Π.Ε. αδρανεί εγκληματικά για την συμπλήρωση της Α1 Ανδρών εσεις δεν τον θέτετε προ των ευθυνών του!!!!!!!!!
Οπως πολυ σωστα τονίσατε η αρμοδιότητα της συμπλήρωσης της Α1 Ανδρών δεν  ειναι του Υπουργείου αλλα  άλλων φορέων που εμεις υποστηρίζουμε οτι ειναι της Ομοσπονδίας.

Προκαλεί εντύπωση λοιπον η προκλητική αδιαφορία του προέδρου της Ε..Ο.Π.Ε.και η κάλυψη που παρέχει στον πρόεδρο της Ε.Σ.Α.Π. Παντελη Τορνατωρο που εχει σχεση με την μια απο τις οκτώ ομαδες που επιχορηγούνται. 

Οι ομαδες που χάρις σε αυτες υπαρχει Ομοσπονδια απαιτούν τωρα την επίσημη τοποθετηση της και του προέδρου της Γιώργου Καραμπετσο.