Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τρεις αγώνες του Σαββάτου

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου το Σάββατο.

Οπως πριν από κάθε αγωνιστική μέρα το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών που συμμετέχουν στο ThrakiSportS Euro Predictor Game. Αναλυτικά:

Ουγγαρία – Γαλλία: Δεν υπάρχει συμμετέχων στο παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS που να προβλέπει νίκη της Ουγγαρίας ή έστω ισοπαλία. Όλοι μα όλοι βλέπουν επικράτηση της Γαλλίας. Το πιο δημοφιλές σκορ είναι το το 0-2 και το 0-3, αλλά υπάρχει ακόμα και 0-4 και 1-4 και πολλά άλλα σκορ.

Πορτογαλία – Γερμανία: Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Μόναχο η πλειοψηφία βλεπει ισοπαλία αλλά γενικά ο κόσμος είναι μοιρασμένος. Το 37% ποντάρει στην ισοπαλία με αγαπημένο σκορ το 1-1 και το 0-0, ενώ ακολουθεί με 32% ο άσσος της τυπικά γηπεδούχου Πορτογαλία με 31% το διπλό της τυπικά φιλοξενούμενης αλλά ουσιαστικά γηπεδούχου Γερμανίας.

Ισπανία – Πολωνία: Η συντριπτική πλειοψηφία, δηάδή ένα 89% βλέπει νίκη της Ισπανίας και μάλιστα με σκορ 2-0 ή 2-1 οι περισσότεροι. Μόλις το 11% ποντάρει στην ισοπαλία, ούτε ένας από τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS δεν βλέπει νίκη της Πολωνίας.

Ισπανία – Πολωνία: