Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα τρία παιχνίδια της Παρασκευής

Μια εβδομάδα ακριβώς συμπληρώνεται σήμερα από την έναρξη του Euro 2020 και η δράση συνεχίζεται σε τρία ακόμα γήπεδα με αναμετρήσεις στο πλαισιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων.

Οπως πριν από κάθε αγωνιστική μέρα, παρουσιάζονται οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα τρία παιχνίδια της Παρασκευής με βάση τα όσ προβλέπουν στο ThrakiSportS Euro Predictor Game.

Σουηδία – Σλοβακία: Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση η πλειοψηφία βλέπει νίκη των Σουηδών. Σε αυτήν ποντάρει το 57% με πιο δημοφιλές σκορ μέχρι στιγμής το 2-1. Ενα 20% βλεπει ισοπαλία και ένα 13% επικράτηση των Σλοβάκων.

Κροατία – Τσεχία: Φαβορί η Κροατία για το 62% των παικτών. Το πιο δημοφιλές σκορ στα πονταρίσματα είναι το 2-1. Ισοπαλία προβλέπει το 25%, δηλαδή ένας στους τέσσερις. Τέλος, διπλό των Τσέχων βλέπει μόλις ένα 13%.

Αγγλία – Σκωτία: Η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει νίκη της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ. Μιλάμε για το 89% με πιο δημοφιλές σκορ το 2-0 αν και υπάρχει εύρος ως και το 5-0. Μόλις το 9% βλέπει ισοπαλία και το μόλις εναπομείναν 2% διπλό των Σκοτσέζων.