Euro 2020: Προκρίθηκε και τρομάζει η Ιταλία, έξι σε απόσταση τριπόντου στην κορυφή του ThrakiSportS Predictor

Η Ιταλία ξεκίνησε με εμφατικό τρόπο το Euro 2020, όμως το ίδιο εντυπωσιακή ήταν και η συνέχεια για την εξαιρετική ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, που έγινε η πρώτη η οποία προκρίνεται στη φάση των νοκ άουτ αγώνων, από τη 2η αγωνιστική των ομίλων. 

Μετά το 3-0 της πρεμιέρας απέναντι στην Τουρκία, οι «ατζούρι» νίκησαν απόψε με το ίδιο σκορ (3-0) και την Ελβετία στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, παρουσία 16.000 θεατών και με 6 βαθμούς σε δύο αγώνες εξασφάλισαν μια άνετη πρόκριση από τον Α’ Όμιλο.

Πρόσωπο της αναμέτρησης και αποκάλυψη για τους Ιταλούς ήταν ο 23χρονος μέσος της Σασουόλο Μανουέλ Λοκατέλι, που σημείωσε τα πρώτα δύο τέρματα της ομάδας του, σκοράροντας στο 26ο και 52ο λεπτό, ενώ το τελικό 3-0 «έγραψε» στο 89′ ο Ιμόμπιλε.

Μόλις δύο από τους συμμετέχοντες βρήκαν ως ακριβές σκορ το 3-0 της Ιταλίας αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είχε ποντάρει στη νίκη της και κερδίζοντας 1 ή 1,5 βαθμό, δεν άλλαξαν και πολλά στην βαθμολογία του ThrakiSportS Euro Predictor.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε απόσταση βολής, δηλαδή τριών βαθμών, από την κορυφή βρίσκονται συνολικά έξι παίκτες. Αναλυτικά η βαθμολογία για τους 30 πρώτους μετά τα πρώτα 15 παιχνίδια του Euro 2021 έχει ως εξής…