Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τρεις αγώνες της Πέμπτης

Με τρία παιχνίδια για την 2η αγωνιστική του 2ου και του 3ου Ομίλου συνεχίζεται την Πέμπτη η δράση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και όπως κάθε μέρα το πρωί, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών όπως καταγράφονται στο παιχνίδι ThrakiSportS Euro Predictor Game.

Αναλυτικά έχουμε και λέμε με την χρονική σειρά των αγώνων:

Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία: Στην μεσημεριανή αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει νικη των τυπικά γηπεδούχων Ουκρανών. Το 87% ποντάρει στον άσσο με μια ευρεία γκάμα σκορ, από 1-0 μέχρι 5-0 αν και το δημοφιλέστερο είναι το 2-0. Ενα 11% ποντάρει στην ισοπαλία και μόλις στο 2% περιορίζονται αυτοί που βλέπουν νίκη των βορείων γειτόνων μας.

Δανία – Βέλγιο: Και σε αυτόν τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Πάρκεν της Κππαγχάγης υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι οι Βέλγοι. Το 85% ποντάρει στη νίκη τους, με πιο δημοφιλές σκορ το 1-2 και ακολουθεί το 0-2. Το 13% βλέπει ισοπαλία στην αναμέτρηση που θα γίνει στην σκιά της περιπέτειας του περασμένου Σαββάτου με τον Ερικσεν και μόλις το 2% βλέπει άσσο της Δανίας.

Ολλανδία – Αυστρία: Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει και στο τρίτο χρονικά παιχνίδι, το βράδυ, στην Γιοχαν Κροϊφ Αρένα του Αμστερνταμ. Το 89% ποντάρει σε νίκη των Οράνιε χωρίς πάντως να ξεχωρίζει κάποιο σκορ, μοιράζονται κατά βάδη οι ψήφοι στα 2-0, 2-1 και 3-1 αλλά υπάρχουν και κάτι 4-0 και 4-1. Μόλις το 9% εκτιμά ότι η αναμέτρηση θα λήξει ισόπαλη ενώ το 2% ποντάρει στο διπλό της Αυστρίας.