ΕΠΣ Ξάνθης: Αντίστροφη μέτρηση για την τακτική Γενική Συνέλευση της Παρασκευής

Έφτασε η ημερομηνία της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Ξάνθης, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής στο Σαλέ των Πηγαδίων.

Οπως είναι γνωστό, πέρα από τα κλασικά θέματα για διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό για το 2021, ξεχωρίζει αυτό της διαγραφής αδρανών σωματείων.

Κυρίως όμως αναμένεται στο τέλος να γίνει συζήτηση επί των προτάσεων των ομάδων – μελών της Ένωσης και λήψη αποφάσεων επί αυτών.

Ανάμεσα στα άλλα αναμένεται να ληφθεί απόφαση και για τον τρόπο διεξαγωγής της νέας σεζόν αλλά και για την έναρξή της, με τον προεδρο Γιώργο Πανίδη να έχει εκφράσει πρόθεση να ξεκινήσει η δράση νωρίτερα από κάθε άλλη φορά ώστε να προβλεφθεί τυχόν νέα διακοπή από τέταρτο κύμα πανδημίας.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία στις 19:00, η τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη πρόσκληση, την ίδια ημέρα και ώρα 20:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού. Κατά συνέπεια, σε κάθε περίπτωση θα γίνει όσα σωματεία και αν δηλώσουν το παρών.