Σιαλάκης για πρόεδρος στην Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου

Ο Σάκης Σιαλάκης θα είναι κατα τα φαινόμενα ο νέος πρόεδρος της ΑΕ Διδυμοτείχου, μετά την παραίτηση Κολιούμπα από την θέση αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας των πρωταθλητών της ΕΠΣ Έβρου στη Γ’ Εθνική.

Η παραίτηση έφερε διοικητικές εξελίξεις με το ΔΣ της ομάδας να καλεί ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αλλά να αναζητά και εγγραφές νέων μελών. Μετά από διεργασίες αρκετών ημερών, αργά το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Σιαλάκη.

Επίσημα για να αναλάβει την προεδρία θα διεξαχθεί γενική συνέλευση των μελών της ΑΕΔ, στην οποία θα διεκδικήσει την προεδρία και θα συσταθεί σε σώμα το νέο ΔΣ. Η επίσημη ενημέρωση της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου αναφέρει τα εξής:

Με την παραίτηση του Κου Κολιουμπα από την θέση του προέδρου της ομάδας μας και την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την είσοδο νέων μελών στο Δ.Σ. εκφράστηκε επιθυμία από το τον Κο Σιαλακη Αθανάσιο να ηγηθεί της προσπάθειας στην νέα σελίδα της ομάδας. Μετά από επαφές με το Δ.Σ. βρέθηκε η χρυσή τομή και από τις 2 πλευρές η οποία θα επισημοποιηθεί στην γενική συνέλευση στην οποία ο Κος Σιαλακης θα διεκδικήσει την προεδρία της ομάδας και θα συσταθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ.