Κυνηγάει το όνειρο στην Μπράγκα της Πορτογαλίας ο Αλή Ερτορούλ του ΑΟΞ

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Μπράγκα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο νεαρός Ξανθιώτης μέσος Αλή Ερτορούλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες και παρόλο που βρίσκεται σε περίοδο διακοπών, έλαβε ειδική άδεια από την ομάδα της Ξάνθης για να ταξιδέψει εκεί και να δοκιμαστεί από την ομάδα της Μπράγκα, που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία του Πορτογαλικού Πρωταθλήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πορτογαλική ομάδα βρίσκεται μάλιστα πολύ κοντά στην επίσημη κατάθεση πρότασης για την απόκτησή του 18χρονου Ξανθιώτη μέσου και είναι σε συνεχή επαφή με την ΠΑΕ Ξάνθη (η οποία είναι αλήθεια ότι από την πλευρά της δεν τον αξιοποίησε ιδιαιτέρως).

Η Μπράγκα την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα. Ως σημαντικότερη διάκριση έχει δυο κύπελλα τΠορτογαλίας ο 1966 και το 2016 αλλά και την κατάκτηση του Ιντερτότο το 2008.

Πριν δέκα χρόνια έφτασε στον τελικό του Europa League και γενικά έχει σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.

Ο Ερτορούλ, που έχει συμβόλαιο ως το 2023 με την Ξάνθη, φέρεται να έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο τεχνικό τιμ της πορτογαλικής ομάδας, αλλά φαίνεται και στον ίδιο να αρέσει το περιβάλλον εκεί, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος