Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα τρία παιχνίδια της Τετάρτης

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη η 1η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020 και πλέον ξεκινά η δράση με την 2η αγωνιστική, με τα πρώτα τρία παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα Τετάρτη.

Οπως κάθε πρωινό το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών όπως καταγράφονται στο μικρό δείγμα των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS Euro Predictor Game, το παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS σε αυτό το Euro.

Φινλανδία – Ρωσία: Ενας στους δύο, δηλαδή το 50% βλέπει νίκη της Ρωσίας. Οι πιο πολλοί ποντάρουν ως σκορ στο 1-2 και ακολουθούν τα 0-1 και 0-2. Ενα ποσοστό της τάξεως του 27% βλέπει ισοπαλία και το εναπομείναν 23% εκτιμά ότι θα κερδίσει η Φινλανδία στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη.

Τουρκία – Ουαλία: Φαβορί για τους περισσότερους είναι και εδώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι στο γήπεδο του Μπακού. Το 42% ποντάρει στο διπλό της Ουαλίας αλλά και ένα ισχυρό 30% εκτιμά ότι θα κερδίσει η Τουρκία. Το εναπομείναν 28% πιστευει ότι η αναμέτρηση θα λήξει ισόπαλη. Αγαπημένα σκορ τα 1-2, 2-1 και 1-1 κατά σειρά.

Ιταλία – Ελβετία: Απόλυτο φαβορί για την συντριπτική πλειοψηφία η Ιταλία στην αναμέτρηση του Ολίμπικο. Το 94 ποντάρει ότι θα κερδίσει η Σκουάτρα Ατζούρα. Αγαπημένο σκορ το 2-0, ακολουθεί το 3-1. Στο 6% περιορίζονται όσοι ποντάρουν στην ισοπαλία ενώ δεν υπάρχει ως τώρα ούτε ένας παίκτης που να βλέπει διπλό της Ελβετίας.