ΕΠΣ Έβρου: Ανανέωσε και παραμένει για 16η σεζόν στον Άρδα Καστανέων ο «καπιτάνο» Θανάσης Καπετανίδης

Με ανακοίνωσή του ο Άρδας Καστανέων γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας του για 16η σεζόν με τον αρχηγό του Θανάση Καπετανίδη.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν και οι άλλοι 4 αρχηγοί της περσινής χρονιάς. Οι Άρης Χαρισιάδης για 12η σεζόν, Κωνσταντίνος Ντινούδης 6η σεζόν, Βαλάντης Ναζίρης 4η σεζόν και Στέλιος Ναλμπάντης 3η σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρδα:

«Αρχίζοντας το χτίσιμο του ρόστερ της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22, και έχοντας ήδη προχωρήσει σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας μας με τον προπονητή κ. Γιώργο Ναλμπάντη, ανακοινώνουμε με μεγάλη μας χαρά την παραμονή των 5 αρχηγών της περσινής σεζόν Θανάση Καπετανίδη (16ή σεζόν στον Άρδα ο “καπιτάνο” μας), Άρη Χαρισιάδη (12ή σεζόν), Κωνσταντίνο Ντινούδη (6ή σεζόν, σε 2 θητείες στην μεγάλη μας παρέα), Βαλάντη Ναζίρη (4ή σεζόν μαζί μας), Στέλιο Ναλμπάντη (3ή σεζόν στα αγαπημένα του “πράσινα”).

Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες και χαρές στην νέα αγωνιστική περίοδο, με την ελπίδα να φύγουμε οριστικά απ’όλα αυτά της πανδημίας, που μας στερήσανε την χαρά του παιχνιδιού..»

Μπορεί να είναι εικόνα τον Θανασης Καπετανιδης και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο