Football League: Σφοδρή επίθεση της ΠΑΕ Ρόδος στον Κομοτηναίο διαιτητή Χρήστο Κακουλίδη

Ο Ιάλυσος νίκησε τη Ρόδο εκτός έδρας στο ντέρμπι του νησιού των Δωδεκανήσων, στο οποίο υπήρχε και θρακιώτικη παρουσία καθώς τέταρτος διαιτητής ήταν ο Κομοτηναίος Χρήστος Κακουλίδης.

Ωστόσο ο τελευταίος δέχτηκε την σφοδρότατη επίθεση της ΠΑΕ Ρόδος. Με ανακοίνωσή της τον κατηγορεί για τις καθυστερήσεις και απειλεί την ΚΕΔ να μην τολμήσει να τον ορίσει ξανά σε αγώνα της ομάδας. Από λάθος μάλιστα λένε ότι είναι από την Δράμα, ενώ ως γνωστόν κατάγεται από την Ροδόπη και ανήκει στην ΕΠΣ Θράκης.

Η ΠΑΕ Ρόδος στην ίδια ανακοίνωση αφήνει αιχμές και για το παιχνίδι Διαγόρας- Ιωνικός 3-5, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ύποπτο χειραγώγησης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των ”ελαφιών” έχει ως εξής:

«Αριστοτεχνικά όλα φτιάχτηκαν όπως ήθελαν και η διαιτησία βγήκε και …λάδι! Πέφτανε κάτω, καθυστέρηση στην καθυστέρηση και στο τέλος ο απίστευτος …Κακουλίδης έδειξε 8 λεπτά καθυστέρηση από τα οποία παίχτηκαν τα 4 γιατί τα άλλα γινόταν του …πεσίματος! Θα έπρεπε να πέσει και ο …Χαντές για να σωθεί η παρτίδα. Ε, εμείς τέτοιο ποδόσφαιρο δεν θα παίξουμε … ΔΕΥΤΕΡΟΙ λοιπόν και πάμε γι άλλα…
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να διορίσουν ξανά σε παιχνίδι μας τον Κακουλίδη από την ΔΡΑΜΑ που μένει στην Κω: ΤΕΛΟΣ Η ΠΛΑΚΑ αυτή…
Α και για την άλωση των τοξοβόλων: Ρε σε άλλο γήπεδο ήταν αυτοί που τα γράφουν. Είναι αυτοί που το 3-5 το …έκαναν γαργάρα!!»