Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα παιχνίδια της πρεμιέρας στον «όμιλο του θανάτου»

Από τη μία η κάτοχος του τίτλου, Πορτογαλία. Από την άλλη, η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γαλλία. Και στη μέση η Γερμανία. Ο ΣΤ’ Όμιλος προβλέπεται άκρως αμφίρροπος με την Ουγγαρία να θέλει να αποφύγει το ρόλο του «σάκου του μποξ» που της έχει αποδοθεί.  

Με τους δύο αγώνες αυτού του ομίλου ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη η 1η αγωνιστική των ομίλων του Euro.

Οι Ίβηρες του Φερνάντο Σάντος ξεκινούν την υπεράσπιση του τίτλου τους στη Βουδαπέστη με αντίπαλο την – τυπικά και ουσιαστικά – γηπεδούχο Ουγγαρία. Με μπροστάρη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος χρειάζεται ακόμα πέντε (5) γκολ για να φτάσει τα 109 και να πάρει το απόλυτο ρεκόρ σε διεθνές επίπεδο, η Πορτογαλία είναι το φαβορί. Οι Μαγυάροι του Μάρκο Ρόσι ωστόσο, είναι σκληροτράχηλοι όπως περίτρανα απέδειξαν στα Play-Offκόντρα στην Ισλανδία.  

Γαλλία και Γερμανία συνθέτουν το πιο συνηθισμένο ζευγάρι στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων. Ωστόσο, για πρώτη φορά οι δυο χώρες θα τεθούν αντιμέτωπες σε φάση ομίλων. Οι «τρικολόρ» αποτελούν για πολλούς (και ιδίως στην Θράκη) το φαβορί να προσθέσουν στη συλλογή τους, έπειτα από το «παγκόσμιο στέμμα» που κατέκτησαν το 2018 στη Ρωσία, και την ευρωπαϊκή κούπα. Ωστόσο, τα «πάντσερ», με τον Γιοακίμ Λεβ στο τελευταίο τουρνουά στον πάγκο τους, ίσως έχουν άλλη άποψη.

Οπως πριν από κάθε ημέρα αγωνιστικής δράσης, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των παικτών που συμμετέχουν στο ThrakiSportS Euro Predictor Game.

Ουγγαρία – Πορτογαλία: To 91% προβλέπει επικράτηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης Πορτογαλίας στο γήπεδο της Βουδαπέστης. Οι περισσότεροι ποντάρουν στο 0-2 ως πιθανότερο σκορ αλλά αρκετά πονταρίσματα δέχεται και το 0-1 και το 1-2. Από 4% παίρνει το «Χ» και άλλο ένα 4% ο άσσος της Ουγγαρίας.

Γαλλία – Γερμανία: Η πλειοψηφία ήτοι ένα ποσοστό της τάξεως του 45% εκτιμά ότι θα έχουμε άσσο, δηλαδή νίκη της τυπικά γηπεδούχου Γαλλίας αν και το ματς διεξάγεται στο Μόναχο. Το πιο δημοφιλές σκορ είναι το 2-1 και ακολουθεί το 1-0. Ενα 32% βλέπει ισοπαλία στην τιτανομαχία και το εναπομείναν 23% ποντάρει στο διπλό της Γερμανίας.