ΕΠΣ Θράκης: Ευχαριστήριο του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και τρεις γιατρούς του

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής με αποδέκτη το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για την βοήθεια σε νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας που τραυματίστηκε σοβαρά.

«Το Δ.Σ της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ κατόπιν σχετικής εισήγησης και ομοφώνου αποφάσεως εκτιμά αδήριτη την ανάγκη να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση, το ενδιαφέρον, τη προσήλωση και τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες προς νεαρό αθλητή της ακαδημίας μας ο οποίος πρόσφατα υπέστη σοβαρό τραυματισμό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Κρίνουμε δε περαιτέρω επιβεβλημένη υποχρέωση μας να αναφερθούμε ονομαστικά και να εξάρουμε τις υπηρεσίες των:
Α. κ.Δρόσου Γεώργιου, Καθηγητή Ορθοπαιδικής του ΔΠΘ και Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης
Β. κ.Τιλκερίδη Κωνσταντίνου, Επ. Καθηγητή Ορθοπαιδικής ∆ΠΘ
Γ. κ.Βερβερίδη Αθανάσιου, Αναπληρωτή Καθηγητή Ορθοπαιδικής ΔΠΘ
Οι οποίοι μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου συνέβαλαν στην βέλτιστη επεμβατική αντιμετώπιση του ιατρικού περιστατικού με αποτέλεσμα ο νεαρός αθλητής μας να χαίρει άκρας υγείας και να διάγει το στάδιο της αποκατάστασης σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον με άριστα καταρτισμένο προσωπικό και υπηρεσίες αντάξιες ενός πανεπιστημιακού νοσοκομείου».