Επιστολή Κούγια προς την SL2 για «αβέβαιη» συμμετοχή της ΑΕΛ λόγω… ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθης

Ο Αλέξης Κούγιας με επιστολή στην διοργανώτρια αρχή υποστήριξε ότι μέχρι σήμερα η διοίκηση της Super League 2 δεν έχει επιδιώξει ούτε μία τυπική επαφή με τον ίδιο και την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Σε αυτή ανέφερε ότι επιφυλάσσεται για τη συμμετοχή της ομάδας του στο πρωτάθλημα, λόγω των καταγγελιών κατά του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και της ΠΑΕ Ξάνθη «με την προηγούμενη μετοχική της σύνθεση», όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει. Επίσης τόνισε πως μέχρι σήμερα η διοργανώτρια δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του για να πληροφορηθεί για τις θέσεις των Βυσσινί σχετικά με τη SL2. Ζήτησε, λοιπόν, να ενημερώνεται για όλες τις αποφάσεις, διαφορετικά θα τις προσβάλλει στα αρμόδια όργανα.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Κοινοποίηση: Πρόεδρο κ. Λεουτσάκο Λεωνίδα

«Όπως σας είναι γνωστό αυτή την στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΛ της οποίας είμαι Πρόεδρος και ιδιοκτήτης, ανήκει στο δυναμικό των ΠΑΕ που συμμετέχουν στο διοργανούμενο από την Ένωση Super League 2 – Football League, πρωτάθλημα της Super League 2.

Αυτή την στιγμή, αφού η εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Ο. δεν έχει λάβει καμία απόφαση, η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι η 12η ομάδα που συμμετέχει στο διοργανούμενο πρωτάθλημα των 12 συμμετεχόντων ΠΑΕ.

Με έκπληξη παρακολουθώ ότι καθημερινώς η Διοίκηση της Super League 2, ο πρόεδρος της Super League 2 – Football League με δηλώσεις του δεσμεύεται για τον τρόπο και με πόσες ομάδες θα διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα της Super League 2.

Επειδή μέχρι σήμερα η Διοίκηση της Super League 2 , δεν έχει επιδιώξει ούτε μία τυπική επαφή με εμένα και την ΠΑΕ ΑΕΛ για να πληροφορηθεί ποιές είναι οι θέσεις μας (νομικές και ουσιαστικές) για την Super League 2, ενώ αντιθέτως προσκαλεί σε τηλεδιασκέψεις και ψηφοφορίες ΠΑΕ που είτε έχουν προαχθεί στην Super League 1, είτε έχουν υποβιβασθεί από αυτή.

Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος της ΠΑΕ ΑΕΛ να προσβάλει αποφάσεις που αφορούν την δική της ουσία, στο από την Super League 2 διοργανούμενο πρωτάθλημα.

Επειδή επιφυλάσσομαι για την συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League 2, αφού ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την καταγγελία μας κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ (με την προηγούμενη μετοχική της σύνθεση) και άλλων ΠΑΕ που εμπλέκονται στην μετοχική σύνθεση και στην ιδιοκτησία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, απόφαση η οποία μπορεί να επηρεάσει την συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Επειδή διαμαρτύρομαι εντονότατα για την μέχρι τώρα συμπεριφορά σας να μην ενημερώνεται η ΠΑΕ ΑΕΛ και εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος της, για τις επιλογές της Διοικήσεως της Super League 2, η οποία μάλιστα έχει την αδυναμία να απαρτίζεται από μη ιδιοκτήτες ΠΑΕ, αλλά από παλαιούς υπαλλήλους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αχαρναικός πρόσφατα απαχθέντος για αγνώστους λόγους επιχειρηματία Μαυρίκο.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Σας προσκαλώ όπως από σήμερα για κάθε θέμα απόφαση προσκαλείτε είτε εμέ προσωπικώς, είτε την ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να συμμετέχει στις αποφάσεις, άλλως σας δηλώ ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία από αυτές και θα τις προσβάλλουμε στα αρμόδια όργανα. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ
ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ».

Материалы по теме:

ΕΠΣ Θράκης: Εκ των έσω η αντικατάσταση του Μιχάλη Κακουλίδη στον πάγκο του Σπάρτακου
Εκ των έσω φαίνεται ότι θα είναι σε πρώτη φάση η αντικατάσταση στον πάγκο του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων του Μιχάλη Κακουλίδη, ο οποίος το ...
Η αποστολή της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης -  Το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε γνωστή η αποστολή της Skoda Ξάνθη για το παιχνίδι της ...
Super League: Με επιστροφή Γέντρισεκ η αποστολή της Ξάνθης για το ματς με τον Λεβαδειακό
  Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής Super League με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (23/2, Ωρα 16:00, LIVE ThrakiSportS). Ο Μίλαν ...
ΕΠΣ Έβρου: Έβαλε δύσκολα ο Πέπλος στην κάτοχο του κυπέλλου Θράκη Φερών
  Παρουσία αρκετών φιλάθλων στις κερκίδες του γηπέδου των Φερών, η τοπική Θράκη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου, ...
Πήρε θέση για τις καταγγελίες η ΠΑΕ Ξάνθη: «Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με τους νομικούς εκπροσώπους τους και τις αρμόδιες αρχές»
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες του Ανδρέα Τάτου και του νομικού εκπροσώπου του Γιάννη Μυστακίδη, για απειλές στο πρόσωπο ...