Γ’ Εθνική: Έναρξη από την Καρδίτσα για τον Ορφέα Ξάνθης στα μπαράζ ανόδου (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Στην Θεσσαλία βρίσκεται ήδη από το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης για τον πρώτο αγώνα του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου στην Super League 2.

Ως πρωταθλητής του 1ου Ομίλου ο Ορφέας θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές των άλλων τεσσάρων Βόρειων Ομίλων και η αρχή γίνεται από την Καρδίτσα όπου θα αντιμετωπίσει την ιστορική Αναγέννηση που αποτελεί για πολλούς το πιο μεγάλο φαβορί για την άνοδο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Στην ομάδα της Καρδίτσας υπενθυμίζεται ότι αγωνίζεται ο Κομοτηναίος πρώην παίκτης του ΑΟΞ Δημήτρης Χασομέρης, ενώ υπήρχε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με πέρασμα από την Θράκη, ο Αλέξανδρος Αρχοντής, που αποτελούσε στυλοβάτη της άμυνας της ΑΣΑ (οπως λένε την Αναγέννηση οι ντόπιοι) αλλά θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού.

Συνολικά 26 παίκτες συμπεριέλαβε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Αλέξανδρος Κούρτογλου στην αποστολή (αναλυτικά όλα τα ονόματα με ένα κλικ ΕΔΩ). Ουσιαστικά 26 παίκτες πήρε μαζί του στην αποστολή του Ορφέα και ο Μπάμπης Χατζημεστής, με τους 19 να περιλαμβάνονται στην επίσημη λίστα και επτά πιτσιρικάδες να την ακολουθούν για την εμπειρία της διανυτέρευσης (ολα τα ονόματα με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ο νικητής γίνεται αντιληπτό ότι θα αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα ανόδου, αφού μιλάμε για ένα μίνι πρωτάθλημα στο οποίο κάθε ομάδα θα δώσει τέσσερις συνολικά αγώνες (δύο εντός και δυο εκτός έδρας). Στο άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας ο Αχέρων Καναλακίου φιλοξενεί τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας ενώ ρεπό αυτήν την 1η αγωνιστική έχει ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ομάδα την οποία θα φιλοξενήσει ο Ορφέας την άλλη Κυριακή για την 2η αγωνιστική. Στην 3η θα έχει ρεπό.

Στην δύσκολη αλλά ιστορική αυτή αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης στην Καρδίτσα κόντρα στην ισχυρή Αναγέννηση διαιτητής ορίστηκε ο Ανδρέας Βλάχος του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής, με βοηθούς τους Φίλο (του Συνδέσμου Βοιωτίας) και Βιτσεντζάτο (επίσης του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής). Τέταρτος ορίστηκε ο Μπουρουζίκας της ΕΠΣ Λάρισας. Ο αγώνας ξεκινά στις 17:00 και θα υπάρχει live μετάδοσή του μέσα από το ThrakiSportS.