Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα τρία κυριακάτικα παιχνίδια

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται την Κυριακή η δράση στο Euro 2020. Διεξάγονται τα πρώτα παιχνίδια στον 3ο και τον 4ο Όμιλο.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι το μεγάλο ματς της ημέρας ανάμεσα στην Αγγλία και την Ουαλία που θα φιλοξενηθεί στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου. Ακολουθεί το Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία στο Βουκουρέστι ενώ το βραδινό ματς είναι το Ολλανδία – Ουκρανία που θα φιλοξενηθεί στο Αμστερνταμ.

Παρακάτω το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο παιχνίδι προβλέψεων ThrakiSportS Euro Prediction Game που ξεκίνησε από την Παρασκευή και όσοι δεν έχετε ήδη δηλωθεί δωρεάν, ακολουθήστε τις οδηγίες με ένα κλικ ΕΔΩ ώστε να μπείτε και εσείς στην μεγάλη μας παρέα.

Αγγλία – Κροατία: Δύο στους τρεις συμμετέχοντες εκτιμούν ότι θα κερδίσει η Αγγλία, ένα ποσοστό της τάξεως του 67%. Το σκορ στο οποίο ποντάρουν οι περισσότεροι είναι το 2-1. Ενα 26%, δηλαδή περίπου ένας στους τέσσερις, ποντάρει στην ισοπαλία με τους πιο πολλούς από αυτούς να εκτιμούν ότι το ματς θα λήξει 1-1. Μόλις 7% βλέπει νίκη των Κροατών που πριν τρία χρόνια έφτασαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία: Τέσσερις στους πέντε βλέπουν νίκη των Αυστριακών στο Βουκουρέστι. Το 80% είναι το σχετικό ποσοστό με τον περισσότερο κόσμο να ποντάρει στο 2-0 και δεύτερο σκορ είναι το 3-0. Ωστόσο ένα διόλου ευκαταφρόνητο 20% προβλέπει ισοπαλία με τους πιο πολλούς να ποντάρουν στο 1-1 ενώ κανένας μέχρι σήμερα το πρωί από τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Euro Predictor Game δεν έχει ποντάρει σε νίκη των Σκοπιανών. Ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει καθώς ο καθένας μπορεί να προβλέψει σκορ μέχρι την έναρξη του αγώνα ενώ όσοι δεν έχουν κλειδώσει το σκορ, μπορούν να αλλάξουν την προβλέψή τους μέχρι τότε ακόμα και αν τώρα έχουν κάνει άλλη.

Ολλανδία – Ουκρανία: Το 85% των φίλων και αναγνωστών του ThrakiSportS που μετέχει στο παιχνίδι μας εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι Ολλανδοί. Τα σκορ που προβλέπει ο κοσμος είναι μοιρασμένα στο 2-0, στο 3-0 και στο 3-1 κυρίως. Από εκεί και πέρα, ένα 13% ποντάρει στην ισοπαλία με επικρατέστερο σκορ το 1-1. Μόλις το 2% βλέπει επικράτηση της Ουκρανίας μέσα στην Γιοχαν Κρόιφ Αρένα του Αμστερνταμ, όπου θα διεξαχθεί το βραδινό παιχνίδι.

ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ THRAKISPORTS EURO PREDICTOR GAME ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ