Ανακοινώθηκε και επιστρέφει στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Τριάδης!

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Τριάδης αφού ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Έλληνογερμανός μέσος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης το 2012, όπου και αγωνίστηκε μέχτι την σεζόν 2017-18, ενώ πέρασε και από τον Απόλλωνα Σμύρνης πριν πάει στο πρωτάθλημα της Ινδίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, για τα επόμενα 2 χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τριάδη.

Γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1992, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στη Γερμανία έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Eintracht Frankfurt και εν συνεχεία στη SV Wehen Wiesbaden. Στην Ελλάδα ήρθε το 2012 για την Ξάνθη, συνέχισε στον Απόλλωνα Σμύρνης και τελευταία του ομάδα ήταν η NorthEast United FC στην Ινδία. Παράλληλα έχει αγωνιστεί ως διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γερμανίας και με την Κ-19 της Ελλάδας.

Ο Παναγιώτης με την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ιστορικό Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και παράλληλα να βρεθώ στην ίδια ομάδα με τον αδερφό μου. Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».