Ανακοινώσεις για ΕΟΠΕ και Δήμο Αλεξανδρούπολης προαναγγέλλει η ΓΕΑ με αφορμή την Εθνική και αιτία τις Wild Cards

Νέες φωτιές φαίνεται πως ανάβουν γύρω από το θέμα των Wild Cards, με την ΓΕ Αλεξανδρούπολης, μέσω του Προέδρου της, Γιώργου Τσιρτσίδη, να ετοιμάζει κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Την πρώτη εικόνα για το τι θα ακολουθήσει έδωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου, με το σημερινό του ποστάρισμα αναφέροντας:

Εδω και ενα μηνα η ομαδα της Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης δίνει εναν τίμιο αγωνα ωστε να ενημερώσει ολο το φίλαθλο κοσμο για το σκάνδαλο που προσπαθεί να δημιουργήσει η Ε.Σ.Α.Π. με την διοργάνωση της Α1 με 8 αντι για 12 ομαδες! Την στιγμη λοιπον που η Ε.Σ.Α.Π. κατηγορεί την Ελληνική Ομοσπονδία Βολει οτι αυτη ευθύνεται για την μη συμπλήρωση της Α1 με Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης και Α.Σ.Γιάννενα μαθαινουμε οτι η Εθνική Ανδρών θα φιλοξενηθεί απο τον Δημο Αλεξανδρούπολης για ενα μηνα!!!! Μετα απο αυτη την είδηση οπου η Ε.Ο.Π.Ε. αντι να ασχολείται με τα αιτήματα για την συμπλήρωση της Α1 ανδρών ασχολούνταν πως να βρει δωμάτια στα ξενοδοχεία θα κοινοποιηθεί αυριο ανακοίνωση με τις τοποθετήσεις της ομάδας μας για τον Δημο Αλεξανδρούπολης και την Ε.Ο.Π.Ε που θα κανουν αίσθηση.

Ακολούθως δόθηκε και συνέχεια, όταν ο Πρόεδρος της ΓΕ Αλεξανδρούπολης απάντησε σε ποστάρισμα του Λευτέρη Αυγενάκη στο Facebook, γράφοντας τα παρακάτω:

“Τωρα που τελειωσε το Rally μηπως οι συνεργάτες σας μπορουν να σας ενημερώσουν για την μη συμπλήρωση της Α1 Ανδρών βολει με ομαδες οπως Α.Σ.Γιάννενα και Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης.Ενα πρωτάθλημα που μετα την απόφαση της Κυβέρνησης για την κρατική επιχορήγηση {σώθηκε} οικονομικά αρα οφείλει η πολιτεία να ελέγχει που παει το κρατικό χρήμα. Μπορειτε να θέσετε προ των ευθυνών τους την φιλική Ομοσπονδία Βολει και φυσικα Ε.Σ.Α.Π. Ταρνατορο και τα 8 σωματεία που το μονο που τους νοιαζει ειναι να μην χάσουν Ευρώ απο την ΚΡΑΤΙΚΗ επιχορήγηση.Εάν θελετε μπορειτε να ερθετε στην Αλεξανδρουπολη μαζι με την Εθνική Βολει αφου η Ομοσπονδία μπορει να αδιαφορεί για τις ομαδες μας αλλα την πολη τα ξενοδοχεία το ψαράκι μας τους δίνει την πρέπουσα σημασια “!