Α’ Εθνική: Με Εβρίτη προπονητή δεύτερος σε τριπλή ισοβαθμία ο Άρης, έβγαλε το μπλουζάκι παίκτρια μετά το γκολ της νίκης

Το γκολ της Τζόρτζεβιτς στο 78ο λεπτό απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα ήταν αυτό που έδωσε την νίκη στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη με 2-1 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Η αθλήτρια από τη Σερβία βρέθηκε τετ α τετ την Ριζοπούλου, πλάσαρε σωστά και κατά τον πανηγυρισμό της έβγαλε τη φανέλα, πανηγυρίζοντας έξαλλα. Οι κίτρινες προηγήθηκαν στο 36′ όταν η Κοκοβιάδου έκανε συρτή σέντρα από τα αριστερά, με την Πύθουλα να παρεμβαίνει και να στέλνει άθελά της την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της.

Ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν η Τσουκαλά έπεσε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής του αγώνα Θωμάς Διακουμάκος έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει η Δημητρίου κάνοντας προσωρινά το 1-1 στο 49′.

Στο 78′ η Τζόρτζεβιτς έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ετσι μετά από τριπλή ισοβαθμία η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, προπονητής της οποίας είναι ο Εβρίτης στην καταγωγή Ηλιας Σαλαμανης, κατέκτησε την δεύτερη θέση στη βαθμολογία, πίσω από τον ΠΑΟΚ που εξασφάλισε την περασμένη εβδομάδα με τη νίκη του στην Θαλασσιά επί της Βασίλισσας τον τίτλο.

Με τη νίκη αυτή ο Άρης τερμάτισε στην τρίτη θέση του Βορείου ομίλου, σε τριπλή ισοβαθμία με τη Λάρισα (2η) και τον Αγροτικό Αστέρα (4ος).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης (Ηλίας Σαλαμάνης): Βήκα, Πρόξενου, Γεωργαλά, Οικονομίδου, Πελεκούδα, Μαλισιώρα, Τζόρτζεβιτς. Σαΐχ, Σαββίδου, Κοκοβιάδου, Θεοδωράκη.