Γ’ Εθνική: Οι 19+7 της αποστολής του Ορφέα Ξάνθης για το πρώτο μπαράζ στην Καρδίτσα

Στις 15:00 το μεσημέρι αναχωρεί από την Ξάνθη για την Θεσσαλία η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, για το πρώτο από τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ξανθιώτικη ομάδα το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε πως θα ταξιδέψει με αρχηγό αποστολής τον πρόεδρο της Χρήστο Μουρτζανό και στην αποστολή μετέχουν συνολικά 19 παίκτες, αλλά όπως έχει γράψει από χθες το ThrakiSportS, στην αποστολή θα συμμετάσχουν και άλλοι 7 νεαροί ποδοσφαιριστές που είναι εκτός αποστολής αλλά θα ταξιδέψουν για την εμπειρία του ταξιδιού στο πλαίσιο του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα. Ο Ορφέας Ξάνθης θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο Divani στην Λάρισα.

Αναλυτικά, οι 19 παίκτες της αποστολής του Ορφέα Ξανθης για τον κυριακάτικο αγώνα μπαράζ με την πρωταθλήτρια του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Αναγέννηση Καρδίτσας είναι οι εξής: Κατρανίτσας, Μαυρόπουλος, Κριεζής, Τορομανίδης, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Μελισσόπουλος Ν., Πασχαλάκης, Χασάνογλου Φεϊζή, Βουλγαρίδης, Μελισσόπουλος Αλ., Τζαμπάζ Χαλήλ Χακή, Γκουρτζης, Παπαδόπουλος, Βρίγκος, Γεωργούσης, Κόντο Αχμέτ, Σουκρή Ογλού Σουκρή, Μανιάς και Χιντ Ιμέρ.