Γ’ Εθνική: Eκτός ο Αρχοντής, εντός ο Χασομέρης στην αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας! Οι 26 του Κουρτόγλου

Την αποστολή που θα αντιμετωπίσει στην αυριανή (13/6, 17:00 LIVE ThrakiSportS) αναμέτρηση τον Ορφέα Ξάνθης στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου ανακοίνωσε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Αλέξανδρος Κουρτόγλου.

Συνολικά 26 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο Αλέξανδρος Κουρτόγλου στην αποστολή για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ της ανόδου, μέσα στους οποίους βρίσκεται ο 32χρονος πρώην επιθετικός της Ξάνθης και του Πανθρακικού Δημήτρης Χασομέρης. Η μοναδική σημαντική απουσία είναι ο Αρχοντής που αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας.

Αναλυτικά, οι 26 παίκτες της αποστολής της Αναγέννησης Καρδίτσας για τον κυριακάτικο αγώνα μπαράζ με τον πρωταθλητή του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Ορφέα Ξάνθης είναι οι εξής: Τσάμης, Θεολόγης Μ, Μπουρούσης (τερματοφύλακες), Μπακρατσάς, Νίκιτς, Κουτρομάνος, Μπιτέλης, Ξέρρας, Νόνης, Τζέκος, Λώττας, Κοντοβάς, Χασομέρης, Γκουγκούδης, Ζάγκος, Τσιρογιάννης, Αναγνώπουλος, Πολίτης, Μπακαδήμας, Κοντός, Θεολόγης Β., Σκέντζος, Ματέο, Κοντογιώργος, Καρακλάγιτς, Μπλαντένοβιτς.