Euro 2020: Mamma mia μια Ιταλία, διέλυσε την Τουρκία! Ουδείς βρήκε το σκορ, 16 στην κορυφή του ThrakiSportS Predictor

Εντυπωσιακή η Ιταλία στην πρεμιέρα του Euro 2020 επικράτησε άνετα απέναντι σε μια Τουρκία που πήγε να παίξει… κατενάτσιο κόντρα στη χώρα που το δίδαξε.

Για ένα ημίχρονο άντεξαν οι Τούρκοι, ωστόσο καταιγιστικοί οι παίκτες του Μαντσίνι στο δεύτερο σημείωσαν τρία γκολ και έφτασαν στο άνετο 3-0.

Με αυτογκόλ από τον Ντεμιρέλ στο 53′ άνοιξε το σκορ και στην συνέχεια Ιμόμπιλε και Ινσίνιε (στο 66′ και 79′ αντίστοιχα) σφράγισαν τη πέρα για πέρα δίκαιη νίκη των Ιταλών, που ξεκίνησαν υπέροχα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και αποθεώθηκαν από το κοινό τους στο Ολίμπικο της Ρώμης.

Το 3-0 ωστόσο ήταν ένα αποτέλεσμα δύσκολο να το προβλέψουν οι συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Euro Predictor Game. Αλλωστε ποτέ στο παρελθόν δεν έχει κερδίσει με αυτό το σκορ η Ιταλία σε τελική φάση Μουντιάλ ή Euro, ενώ για να το συναντήσουμε σε ματς πρεμιέρας πρέπει να πάμε στη δεκαετία του ’70.

Πάντως από τους συμμετέχοντες, 16 παίκτες έπεσαν κοντά στο σκορ (πρακτικά είχαν προβλέψει 2-0 δηλαδή ή 3-1) με αποτέλεσμα να έχουν από 1,5 βαθμό και να βρίσκονται μαζί στην κορυφή της ειδικής βαθμολογία του ThrakiSportS Euro Predictor Game που ξεκίνησε με αυτόν τον αγώνα αλλά προλαβαίνετε να λάβετε μέρος και εσείς, αν δεν έχετε ακόμα γραφτεί.

Υενθυμίζεται ότι σε αυτό το Euro οι φίλοι του ThrakiSportS διαγωνιζόμαστε σε αυτό το παιχνίδι προβλέψεων. Όποιοι βρίσκουν το σωστό σημείο παίρνουν έναν πόντο, όποιοι βρίσκουν και το σκορ τρεις, όποιοι είναι κοντά στο σκορ (όπως καλή ώρα σήμερα οι 16 φίλοι που βρίσκονται στην κορυφή) από 1,5.

Η βαθμολογία στην κορυφή μετά τον πρώτο αγώνα έχει ως εξής: