ΕΠΣ Έβρου: Ομάδα άλλαξε στα χνάρια του ΟΦΗ το σήμα της βάζοντας τα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

«Ο δρόμος δεν είναι εύκολος αλλά καιρός να δείξουμε τον δρόμο της ισότητας ενάντια σε ομοφοβικά και ρατσιστικά παραληρήματα!».

Αυτό αναφέρει η Δόξα Ορεστιάδας σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook, όπου παρουσίασε αλλαγμένο το έμβλημα της ομάδας στα χρώματα του ουράνιου τόξου, δηλαδή της ΛΟΤΑΚΙ+ κοινότητας.

«Από τα ερασιτεχνικά τοπικά πρωταθλήματα και προς τα πάνω, να παλέψουμε για τις ατομικές ελευθερίες, τον σεξουαλικο προσανατολισμό και τις ταυτότητες φύλων.. Μεχρι να γίνουν αποδεκτές από ολους, για ολους!!!», επισημαίνει η Δόξα Ορεστιάδας που προσθέτει: «#pridemonth #oficretefc».

Η αναφορά στον ΟΦΗ δεν είναι τυχαία αφού η ομάδα της Κρήτης πρώτη έδειξε τον δρόμο πριν λίγες ημέρες καθώς έδινε η πρώτη επαγγελματική ομάδα της Ελλάδας που στήριξε ανοιχτά την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και άλλαξε το σήμα της βάζοντας τα χρώματά της.

«Στέλνουμε την αγάπη μας στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο! Πρέπει όλοι να αισθάνονται αγαπητοί και αποδεκτοί!» ανέφεραν οι υπερήφανοι Κρητικοί στις αναρτήσεις τους στα social media και το παράδειγμά τους έφτασε στην άλλη άκρη της Ελλάδας, με αποτέλεσμα να το ακολουθήσει και η Δόξα Ορεστιάδας.

Δόξα Ορεστιάδας
ΟΦΗ