Α’ Εθνική: Ο απολογισμός της Βασίλισσας της Θράκης για το «χαμένο δέντρο» και το «δάσος» που βρέθηκε

Η Βασίλισσα της Θράκης με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στην Α’ Εθνική Γυναικών, έκανε μια απολογιστική ανάρτηση στον λογαριασμό της στα social media.

Εκεί μεταξύ άλλων αναφέρει ότι μπορεί να χάθηκε το δέντρο, ωστόσο βρέθηκε το δάσος. Μάλιστα, επισημαίνει οτι «λοιδωρηθηκαμε άκομψα και προσβλητικά από τοπικά μέσα ενημέρωσης και μάλιστα από …”διαπιστευμένους” δορυφόρους της δημοσιογραφίας με μοναδικό επίκεντρο των ειδήσεων τους για την ομάδα μας , την επιτυχία των τερμάτων που σημειώσαμε και την μηδενική βαθμολογική μας συγκομιδή». Καταγγέλλει ακόμα με κεφαλαία γράμματα ότι δεν υπήρξεη παραμικρή βοήθεια και στήριξη από τις τοπικές αρχές κα τους θεσμικούς φορείς, αλλά εν τέλει τονίζει ότι η ομάδα αποκόμισε «μοναδικές εμπειριες και ανοίγει ένας νέος κύκλος έχοντας στη φαρέτρα μας όλα τα όπλα και τα εχεγγυα που θα μας βοηθήσουν στον μέλλον να επανέλθουμε δριμύτεροι».

Η ανάρτηση – απολογισμός της Βασίλισας έχει ως εξής:

Τελικά …χάσαμε το δέντρο και βρήκαμε το δάσος…
Εν μέσω πανδημίας λοιπόν…και παίρνοντας την απόφαση να συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα που εκ των προτέρων γνωρίζαμε τις αγωνιστικές μας δυνατότητες αλλά και την δυναμική της ομάδας μας ,την ιδιαίτερα σοβαρή και υπεύθυνη στάση και διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσουμε σχετικά με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκολλου, τις δυσχερεστατες οικονομικές συνθήκες που επικρατούσαν , την ελλειπή προετοιμασία των αθλητριών μας , και κυρίως το ρίσκο των τραυματισμών, φέραμε σε πέρας ένα ειδικό πρωτάθλημα ενός γύρου τερματίζοντας στην τελευταία θέση.
Χάσαμε λοιπόν το ….δέντρο!!!.. αν αυτό θεωρείται η παραμονή μας στην Α Εθνική κατηγορία γυναικών στην οποία ουσιαστικά βρεθήκαμε από…σπόντα και χωρίς να την δικαιούμαστε με βάση την αγωνιστική μας παρουσία στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής που συμμετείχαμε την προηγούμενη χρονιά.
Χάσαμε το ..δέντρο και λοιδωρηθηκαμε άκομψα και προσβλητικά από τοπικά μέσα ενημέρωσης και μάλιστα από …”διαπιστευμένους” δορυφόρους της δημοσιογραφίας με μοναδικό επίκεντρο των ειδήσεων τους για την ομάδα μας , την επιτυχία των τερμάτων που σημειώσαμε και την μηδενική βαθμολογική μας συγκομιδή…
Πάει λοιπόν το…δέντρο …το χάσαμε….δυστυχώς.
Ευτυχώς όμως βρήκαμε το δάσος!!!
Βρήκαμε το δάσος γιατί μπορέσαμε και βγάλαμε σε πέρας ένα… ιδιαίτερο πρωτάθλημα ενός γύρου…κατορθώνοντας μέσα από τα χιλιάδες χιλιόμετρα που διανυσαμε για να μεταφέρουμε με ασφάλεια τις αθλήτριες μας διασφαλίζοντας αρχικά την υγεία τους αλλά και των αντιπάλων τους αλλά και να υποδεχτούμε τις άλλες ομάδες , υποβάλλοντας τα κορίτσια μας σε rapid test δύο φορές σε εβδομαδιαία βάση .
Βρήκαμε το δάσος γιατί αψηφισαμε τα τεράστια για την εποχή μας έξοδα με την ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ από θεσμικούς φορείς οι οποίοι μας αγνόησαν επιδεικτικά αλλά και προκλητικά πολλές φορές και ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε όλους και σε όλα.
Βρήκαμε το δάσος γιατι υποδέχτηκαμε και φιλοξενήσαμε παίρνοντας ΑΡΙΣΤΑ τις μεγαλύτερες ομάδες του ποδοσφαίρου Γυναικών Ελλάδας σ ένα φιλόξενο οικισμό με ένα γήπεδο στολίδι για το πρωτάθλημα.
Βρήκαμε το δάσος γιατί όντας λαβωμένοι λόγω σοβαρότατων τραυματισμών από την πρώτη κιόλας αγωνιστική, δεν πτοηθηκαμε ρίχνοντας στις μάχες 13 χρονα , και 14 χρονα κορίτσια τις ακαδημίας μας που ουσιαστικά σηκωσαν το βάρος του πρωταθλήματος.
Βρήκαμε το δάσος γιατί μεταφέραμε την φιλοσοφία της ομάδας μας σε όλη την Ελλαδα σχετικά με τον τρόπο που βλέπουμε σαν Βασίλισσα της Θράκης το υπέροχο αυτό άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο.
Βρήκαμε το δάσος γιατί έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για την ομάδα μας με την συμμετοχή μας στο ανώτερο εθνικό ποδοσφαιρικό επίπεδο αποκομίζοντας μοναδικές εμπειριες και ανοίγει ένας νέος κύκλος έχοντας στη φαρέτρα μας όλα τα όπλα και τα εχεγγυα που θα μας βοηθήσουν στον μέλλον να επανέλθουμε δριμύτεροι.
Το χάσαμε λοιπόν το ..δέντρο..ας είναι και έτσι λοιπόν …ένα χαμένο δέντρο ,το οποίο στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καυσόξυλο για να..ζεστανει το ..παγωμένο ενδιαφέρον για την ομάδα μας όλων αυτών που μας…κρυωσαν με τα πικροχολα σχόλια τους…εμείς θα κρατήσουμε το …δάσος που βρήκαμε παίρνοντας βαθιές ανάσες και δίνοντας πνοή και συνέχεια σε όλο αυτό το εγχείρημα που λέγεται Βασίλισσα της Θράκης και κοσμεί το ποδόσφαιρο Γυναικών του νομού μας και όχι μόνο….