Στο Αθλητικό Μουσείο Ερέτριας η ιστορική φανέλα του Στέλιου Κεμανετζή στον ΑΟ Ορεστιάδας

Σε ένα σπουδαίο αθλητικό μουσείο, σημαντικές αθλητικής και κοινωνικής σημασίας θα τοποθετηθεί η ιστορική φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας.

Ο λόγος για το Αθλητικό Μουσείο Ερέτριας “Βασίλης Καπένης”, το οποίο θα δημιουργηθεί στο όνομα του Βασίλη Καπένη, ενός ανθρώπου που έφυγε από την ζωή πρόωρα και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του αλλά και σε φίλους και γνωστούς.

Ο αδερφός του Γιώργος κάθε χρόνο διοργάνωνε φιλικό αγώνα στην μνήμη του ενώ ξεκίνησε και έφτιαξε σιγά σιγά έναν υπέροχο χώρο με εμφανίσεις πολλων ποδοσφαιριστών Ελλήνων αλλά και ξένων αθλητών.

Υπάρχουν επίσης τα προσωπικά αντικείμενα του Βασίλη, αποκόμματα από εφημερίδες, απο Ιστορικούς Αγώνες, Εισιτήρια από διεθνείς αγωνες Ελληνικών ομάδων και πολλά άλλα εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα του ποδοσφαίρου και κατ΄ επέκταση του Αθλητισμού.

Στο μουσείο, του οποίου οι πύλες ανοίγουν σε λίγο καιρό και η πρόσβαση θα είναι δωρεάν, θα εκτίθεται και η ιστορική φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας και συγκεκριμένα του Στέλιου Κεμανετζή, ο οποίος δέχθηκε να την αποστείλει, δείχνοντας ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο μουσείο θα εκτίθεται η φανέλα του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.