Με λόγια του Τσώρτσιλ αποχώρησε από την προεδρία της ΑΕ Διδυμοτείχου ο πρόεδρος Σάκης Κολιούμπας

Με λίγα λόγια από Τσώρτσιλ περιέχει το μήνυμα αποχώρησης του μέχρι πρότινος πρόεδρου Σάκη Κολιούμπα από την αγαπημένη του ΑΕ Διδυμοτείχου.

Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι στα τρία χρόνια που ήταν στην ΑΕ Διδυμοτείχου ο Σάκης Κολιούμπας με την ομάδα κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου την αγωνιστική περίοδο 2019-20 όπως επίσης και το Super Cup. Βέβαια μεγαλύτερη στιγμή ήταν η άνοδος στη Γ’ Εθνική τη χρονιά 2020-21.

Αναλυτικά το μήνυμα της αποχώρησής του: Όπως λέει και ο Winston Churchill, ” Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από την μία αποτυχία στην άλλη χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. ”. Επειτα από 3 χρόνια ενεργό μέλος στην Διοίκηση της ΑΕΔ και τα τελευταία 2 χρόνια πρόεδρος της ήρθε η δική μου στιγμή να αποχωρήσω… Γεμάτος εμπειρίες, χαμογελα, αναμνήσεις. Ευχαριστώ τα μέλη του ΔΣ, τους (βοηθούς) προπονητές, τους παίκτες που αποτελούσαν και εξέλιξαν την ομάδα. Ευχαριστώ τους χορηγούς που στήριξαν την ομάδα παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετώπισαμε όλοι αυτό το καιρό. Τέλος, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους, που με το πάθος σας και την αγάπη σας στηρίζετε κάθε μάχη της ΑΕΔ. Κριθηκαμε να παλέψουμε και να κρατήσουμε την αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε περίοδο που ήταν πρωτόγνωρη για όλους μας και παρόλα αυτά τα καταφέραμε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ!!! Και αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη! Σας ευχαριστώ! ΑΕΔ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΔ! 💚💚💚