Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για το ματς της πρεμιέρας Τουρκία – Ιταλία στο Ολίμπικο της Ρώμης

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020 ξεκινά έστω και με εναν χρόνο καθυστέρηση και το ThrakiSportS είναι στις επάλξεις για να την παρακολουθήσει και να αναδείξει θρακιώτικες πτυχές της.

Εκτός όμως όλων των άλλων, κάθε πρωί θα σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις των Θρακιωτών για τα ματς της ημέρας, έτσι όπως καταγράφονται στον διαγωνισμό προβλέψεων του ThrakiSportS.

Αν δεν έχετε εγγραφεί και θέλετε να πάρετε και εσείς μέρος, δεν έχετε παρά να αφιερώσετε 3 λεπτά για να εγγραφείτε δωρεάν στην εφαρμογή Superbru και να μπείτε στο pool του ThrakiSportS οπου οι δημοσιογράφοι και λοιποι συνεργάτες τους αλλά και οι αναγνώστες, ανάμεσά τους και αρκετοί αθλητές και προπονητές από την περιοχή μας, διαγωνίζονται με ένα σύστημα βαθμολόγησης ανάλογα με τα σκορ των αγώνων που προβλέπουν.

Για κάθε σωστή πρόβλεψη του σημείο κάθε αγώνα, δηλαδή ποιος θα νικήσει ή αν θα έρθει ισοπαλία, κάθε διαγωνιζόμενος κερδίζει έναν βαθμό. Αν πέσει μάλιστα και κοντά στο σκορ, δηλαδή ένα γκολ διαφορά, κερδίζει ενάμισι. Επιτυγχάνει μάλιστα τρίποντο για κάθε ακριβές σκορ που βρίσκει.

Μετά το τέλος κάθε αγώνα θα αναδεικνύεται και μια μεταξύ μας βαθμολογία που θα αλλάζει, ανάλογα με τα αποτελέσματα και όσο προχωράμε στο τουρνουά. Στο τέλος ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής αλλά και για τους επόμενους θα φροντίσουμε να κερδίσουν μερικά δωράκια. Κυρίως όμως με αυτόν τον τρόπο θα διασκεδάσουμε μεταξύ μας και θα χαρούμε ξεχωριστά αυτό το Euro.

Οσοι δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή, σπεύσατε να κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS EURO PREDICTOR GAME ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ώστε να προλάβετε να κάνετε πρόβλεψη και για το παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στην Τουρκία και την Ιταλία. Από όσους ήδη πάντως έχουν κάνει, έχουμε μια εκτίμηση για το τι πιστεύουν οι Θρακιώτες για αυτό το εναρκτήριο παιχνίδι.

To 82% προβλέπει νίκη της Ιταλίας, δηλαδή διπλό αφού τυπικά γηπεδούχος αν και το ματς στο Ολίμπικο είναι η Τουρκία. Οι περισσότεροι προβλέπουν νίκη της Ιταλίας με 1-2 και ακολουθούν σαν σκορ τα 1-3, 0-2 και 0-1.

Το 15% εκτιμά ότι η αναμέτρηση θα λήξει ισόπαλη. Εντυπωσιακό ότι όλοι οι παίκτες του ThrakiSportS Euro 2020 Predictor Game που βλέπουν ισοπαλία, ποντάρουν στο σκορ 1-1.

Μόλις το 3% πιστεύει ότι θα έχουμε άσσο, δηλαδή ότι θα κερδίσει η Τουρκία. Όλοι αυτοί οι λίγοι πάντως που ποντάρουν σε αυτό το αποτέλεσμα ποντάρουν και στο ίδιο σκορ, 1-0.

Βέβαια υπάρχει χρόνος και για εσάς να εγγραφείτε και να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ