Συνέκρινε Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκη ο πρώην γκολκίπερ Ξάνθης και Πανθρακικού Θ. Γκαραβέλης

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης και του Πανθρακικού Θανάσης Γκαραβέλης.

Ο έλληνας πορτιέρο, μίλησε για την αλλαγή σελίδας στην καριέρα του, μετά την μεταγραφή του στην Λαμία από τον Βόλο ενώ ανέλυσε τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ Ζίβκο Ζίβκοβιτς (πρώην της Ξάνθης) και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη (πρώην του Πανθρακικού).

Για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του ανέφερε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά με την Λαμία. Είναι μία σταθερή ομάδα που με προσέγγισε με ωραίο τρόπο και μου άρεσε η πρόκληση. Θέλω να είμαι υγιής και να προπονούμαι με τον καλύτερο τρόπο για να ανταμείψω την ομάδα για την πίστη που μου έδειξαν». 

Για τη σύγκριση Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς είπε: «Και τα δύο παιδιά έχουν δείξει την αξία τους, ένα κακό παιχνίδι, ένα λάθος, το πληρώνει ο τερματοφύλακας. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους θα τους κάνει καλό και μέσα από τις εμφανίσεις του μπορούν να φορούν άξια τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Έχουν διαφορετικά στοιχεία, ο Πασχαλάκης είναι καλός κάτω από την εστία, ο Ζίβκοβιτς, βγάζει μία σιγουριά κάτω από την εστία και έχει εξαιρετικό διάβασμα του παιχνιδιού του, γιατί τον ξέρω από την κοινή παρουσία μας στην Ξάνθη».

Για τον καλύτερο γκολκίπερ στην Ελλάδα εκτίμησε: «Επειδή το έχω συζητήσει πολλές φορές, ο Διούδης με τον Παναθηναϊκό έκανε πολύ καλή χρονιά, το ίδιο και τα παιδιά στην ΑΕΚ, αλλά νομίζω ότι ο Διούδης ήταν ο καλύτερος Έλληνας στο πρωτάθλημα, μαζί με τον Σα από ξένους»

Τέλος, αναφορικά με τον καλύτερο φορ στην Ελλάδα είπε: «Ελ Αραμπί και Δουβίκας νομίζω ότι ήταν οι επιθετικοί που ξεχώρισαν φέτος, γιατί τον Τάσο τον ξέρω από τον Βόλο και μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα. Από τον ΠΑΟΚ, με τον Κρμέντσικ δεν έπαιξα αντίπαλος, αλλά ο Σφιντέρσκι που τον έχω αντιμετωπίσει, είναι επιθετικός κλάσης».