Super League: Ο Αναστασίου επικράτησε του Παντελίδη στην κούρσα για τον πάγκο του Παναιτωλικού

Ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού μετά το διαζύγιο της ομάδας του Αγρινίου με τον Τραϊανό Δέλλα έπειτα από την περιπετειώδη παραμονή στο μπαράζ με την Ξάνθη.

Οι Αγρινιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος ήταν στους πρώτους στόχους με τον Αργύρη Γιαννίκη και τον Σάββα Παντελίδη. Με τον πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπήρξε συμφωνία και η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες διαφαινόταν ως φαβορί ο πρώην τεχνικός του Πανθρακικού.

Τελικά ο Παναιτωλικός προχώρησε τις συζητήσεις και με τον Αναστασίου, ο οποίος στην Ελλάδα έχει περάσει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου ενώ σε διάφορες συζητήσεις κάποιοι τον ανέφεραν σαν πιθανό επόμενο προπονητή της Ξάνθης εφόσον έρθει ως τεχνικός διευθυντής ο Νίκος Νταμπίζας, όπως φημολογείται.

Ο 48χρονος τεχνικός εκτός συνόρων έχει εργαστεί στις Ρόντα, Κορτράικ, Ομόνοια, Ρέντινγκ και στους νέους του Άγιαξ. Οι ανακοινώσεις για τη συμφωνία αναμένονται το συντομότερο, ώστε να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός.