Α’ Εθνική: Ήττα με 2-0 από την Δόξα Δράμας και στον τελευταίο παιχνίδι της Βασίλισσας της Θράκης

Με ήττα και χωρίς τελικά να καταφέρει να κερδίσει έστω έναν βαθμό σε αυτήν την πρώτη συμμετοχή της στο μεγάλο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, η Βασίλισσα της Θράκης ολοκλήρωσε στην Δράμα τις φετινές της υποχρεώσεις.

Το σκορ στο τελευταίο παιχνίδι ήταν 2-0 υπέρ της Δόξας, σε αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Ανδριανής για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Γυναικών (φωτογραφια αρχειου).

Οπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Βασίλισσα, υπήρχε συγκινησιακή φόρτιση με φόντο την αποχώρηση της πολυτιμότερης αθλήτριας της Βασίλισσας τα τελευταία χρόνια Ζωής Βλάχου.

Οι Βασίλισσες στερήθηκαν για μια ακόμη φορά τις υπηρεσίες των Μετοικίδου, Κορέτσι, Ευθυμιάδου και Χασιώτη. Αποχαιρέτησαν την κορυφαία κατηγορία στο ποδόσφαιρο γυναικών Ελλαδας χωρίς βαθμό αλλά «με ψηλά το κεφάλι», όπως επισημαίνουν οι ίδιες.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (Αλεξούδης): Σιβουδη, Μπουργουτζόγλου, Κυριαζίδου, Χαντζηαντωνιου Μ. Μαυρομάτη, Βλάχου, Κατσαρού, Χατζηαντωνίου Γ, Σταυρου, Τσακμάκη Καζαντζιδου. Αγωνίστηκαν και οι Σκουμπρη, Σιδηρόπουλου, Χαραλαμπίδου, Μαγγοπουλου και Γρηγοριαδη.