Υπέγραψε ο Μάνταλος και θα παραμείνει στην ΑΕΚ για άλλα τρία χρόνια – Θέμα χρόνου η ανακοίνωση

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Πέτρου Μάνταλου.

Το συμβόλαιο του Κομοτηναίου αρχηγού της Ένωσης λήγει το καλοκαίρι του 2022 αλλά οπως έχει γραφτεί, από τον Μάρτιο έχει συμφωνήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την επέκταση της συνεργασίας τους για αλλα δυο χρόνια, μέχρι το 2024.

Τότε δεν έπεσαν τυπικά οι υπογραφές και δεν έγιναν ανακοινώσεις γιατί μετά την συμφωνία υπήρξε η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και δεν θεωρήθηκε επικοινωνιακά η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινωθεί επισήμως η συμφωνία.

Με την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας ωστόσο και πριν συνεχίσει για μερικές ημέρες ακόμα τις διακοπές του, ο Πέτρος Μάνταλος κλήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο παρόντος του νέου διευθυντή της Ένωσης Γιάννη Παπαδημητρίου – με τον οποίο γνωρίζεται καλά άλλωστε από τα χρόνια της Ξάνθης – και σύντομα, ίσως και τις επόμενες ώρες ή το αργότερα αύριο αναμένεται η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το συγκεκριμένο συμβόλαιο ο Μάνταλος θα κλείσει μια δεκαετία φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας μετακινηθεί από την Ξάνθη το καλοκαίρι του 2014. Μέχρι στιγμής μετρά με την φανέλα της Ένωσης σε όλες τις διοργανώσεις 247 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες, με 51 γκολ και 72 ασίστ.