Πρωτοσέλιδοι και… ολοσέλιδοι στο «Φως των Σπορ» οι πρωταθλητές του Ορφέα Ξάνθης! (+photo)

Ο Ορφέας Ξάνθης με τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς εξασφάλισε και επίσημα το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική, με την αθλητική εφημερίδα πανελλήνιας εμβέλειας «Φως των Σπορ» να παίζει το θέμα στην πρώτη σελίδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Ο Ορφέας Ξάνθης έγραψε ιστορία κατακτώντας τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής».

Πέρα από το πρωτοσέλιδο, όποιος προμηθευτεί την εφημερίδα θα μπορέσει να βρει και το σχετικό αφιέρωμα του Γιάννη Τσιλιγκιρίδη στην σελίδα 4. Μάλιστα καταλαμβάνει όλη την σελίδα αφού μιλάνε ο Μπάμπης Χατζημεστής, ο πρόεδρος Χρηστος Μουρτζανος αλλά και παίκτες όπως ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, ο Θοδωρής Τορομανίδης, ο Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Τανζού Χαλήλ Ιμπράμ και ο Φεϊζή Χασάν Ογλού.

Δεν είναι μικρό πράγμα η πιο ιστορική αθλητική εφημερίδα της χώρας, η παλαιότερη και από τις λίγες με μεγάλη επισκεψιμότητα, επιλέγει με αυτόν τον τρόπο να προβάλει τον Ορφέα Ξάνθης. Και δεν είναι κάτι απλό, γιατί την Κυριακή αναδείχθηκαν άλλοι οκτώ πρωταθλητές στην Γ’ Εθνική αλλά η εφημερίδα επέλεξε χάρη προφανώς και στον Ξανθιώτη συνεργάτη της να κανει τόσο εκτενές αφιέρωμα μόνο στον Ορφέα…

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται