Μπαράζ δημοσιευμάτων μετά την αποκάλυψη του ThrakiSportS για το φλερτ της ΠΑΕ Ξάνθη με Νταμπίζα

Δύο 24ωρα μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThrakiSportS με το οποίο γινόταν γνωστό ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη συνομιλεί με μέλος της χρυσής ομάδας του EURO 2004 για να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, στην δημοσιότητα από αθηναϊκές ιστοσελίδες ήρθε το όνομα του Νίκου Νταμπίζα.

Με ένα λιτό δημοσίευμα, η ιστοσελίδα liganews έγραψε: «Δυνατά παίζει το όνομα του Νίκου Νταμπίζα για το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Ξάνθη. Παλαιότερα εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, σε δύο περιόδους».

Λίγες ώρες αργότερα η ιστοσελίδα sdna με υπογραφή Κώστα Πλιάτσικα επικαλέστηκε… αποκλειστικές πληροφορίες αναφέροντας και αυτή το όνομα του Νταμπίζα. «Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA – μέσα στις υποψηφιότητες των νέων στελεχών που θα πιάσουν δουλειά στην Ξάνθη το φετινό καλοκαίρι», αναφέρει το δημοσίευμα.

Προσθέτει το ίδιο δημοσίευμα: «Μένει να φανεί κατά πόσον μπορεί να υπάρξει και συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του άλλοτε διεθνούς αμυντικού στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, μετά τον Οκτώβριο του ’19 και την αποχώρησή του από τον “τριφύλλι”».

Απλά να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Νταμπίζας ήταν ανάμεσα στην 23άδα που ταξίδεψε το καλοκαίρι του 2004 στην Πορτογαλία και κατέκτησε το EURO. Βέβαια, ήταν και άλλοι 22 παίκτες. Τις τελευταίες 48 ώρες στα Πηγάδια άρχισε να κυκλοφορεί και δεύτερο και… τρίτο όνομα από εκείνη την χρυσή ομάδα για το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Ξάνθη, ίσως και λόγω του κυριακάτικου αποκαλυπτικού δημοσιεύματος του ThrakiSportS.

Γεγονός είναι ωστόσο ότι το όνομα του Νταμπίζα είναι εκείνο που αφενός έπεσε νωρίτερα από όλα στο τραπέζι, και αφετέρου έχουν υπάρξει προχωρημένες επαφές, με τις πρώτες μάλιστα να έχουν πραγματοποιηθεί καιρό πριν και όχι μετά την αποτυχία στα μπαράζ.