Χαράματα και γεμάτο με κόσμο γέμισε καπνούς το κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης – Συναγερμός στην πυροσβεστική

Κόκκινο χτύπησε νωρίς το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης, όταν περίπου στις 6.45 τα χαράματα ξέσπασε φωτιά στο εσωτερικό του κολυμβητηρίου “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” ενώ μέσα σε αυτό παρά την τόσο πρωινή ώρα βρίσκονταν μέσα κολυμβητές που έκαναν την καθιερωμένη πρωινή τους προπόνηση.

Όπως αναφέρει το e-evros, όλα ξεκίνησαν όταν ένα θερμαντικό σώμα (fan coil) το οποίο βρισκόταν στα δεξιά της εισόδου στο κολυμβητήριο, κοντά στο διάδρομο για το λεβητοστάσιο πήρε φωτιά από πιθανό βραχυκύκλωμα.

Ο χώρος γέμισε γρήγορα με πυκνούς καπνούς και χάρη στην ψυχραιμία και την επέμβαση μιας γυναίκας από το προσωπικό του κολυμβητήριου ο χώρος εκκενώθηκε άμεσα και οι αθλητές βγήκαν από το κολυμβητήριο με ασφάλεια.

Εκείνη την πολύ πρωινή ώρα υπολογίζεται ότι εντός του κουλυμβητηρίου βρίσκονται ίσως και περί τους 30 κολυμβητές, κατά βάση μαθητές, που έκαναν προπόνηση πριν πάνε στα σχολεία τους για μαθημα, όπως συμβαίνει καθημερινά.

Άμεση όμως ήταν και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, καθώς σε χρόνο μηδέν στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης με 7 άνδρες και γρήγορα έσβησαν την φωτιά.

Οπως προαναφέρθηκε, το περιστατικό έλαβε χώρα περί τις 7 παρά τέταρτο το πρωί, η φωτιά έσβησε γρήγορα αλλά προκλήθηκε αναστάτωση και κάποιοι έχασαν την πρωινή προπόνησή τους. Η φωτογραφία είναι αρχείου από περσινή πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει εκτός του κολυμβητηρίου…