Volley League: Συνεχίζει να ζητά την παρέμβαση Αυγενάκη για την Wild Card ο Τσιρτσίδης

Συνεχείς είναι οι εκκλήσεις του Γιώργου Τσιρτσίδη, Προέδρου της ΓΕ Αλεξανδρούπολης, προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι εκκλήσεις του κ. Τσιρτσίδη αφορούν το αίτημα της ΓΕ Αλεξανδρούπολης για άνοδο στην Volley League μέσω της διαδικασίας Wild Card, θέμα το οποίο δεν προχώρησε λόγω του “στοπ” που έβαλε η ΕΣΑΠ.

Το δεικτικό σχόλιο του Προέδρου της ΓΕ Αλεξανδρούπολης:

“Συγχαρητήρια στον Π.Α.Σ.Α.Π. που στην τελευταια του συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα κ.Μαυρωτά επέμεινε να δοθούν εδω κσι τωρα κάρτες ελευθερης εισοδου ομαδων ωστε να συμπληρωθεί η Α1 κατηγορία του Βολει. Το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών εχει σταθεί στο ύψος του.Αντίθετα Ε.Σ.Α.Π. -οπου ο προεδρος της Πατε Τορνατορος εχει και σχεση με -και Ε.Ο.Π.Ε. παιζουν το παιχνιδι της λέσχης των 8 ομαδων που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να εχουν μεγαλύτερα έσοδα απο την ΚΡΑΤΙΚΗ επιχορήγηση και τον ΚΡΑΤΙΚΟ τηλεοπτικό φορέα που εχει τα δικαιώματα την Ε.Ρ.Τ. Πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ!!!Η αδιαφορία των φορέων αυτών για την ανάπτυξη του βολει πρεπει να ωθήσει το Υπουργείο Αθλητισμού να παρέμβει!Δεν μπορει με επιχορήγηση κρατική γειτονιές της Αθήνας να {λυμαίνονται} τα έσοδα και περιοχές οπως η Ήπειρος -οπου μαλιστα περιοδεύει ο κ.Αυγενάκης- με τον Α.Σ.Γιάννενα και Θράκη με Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης να μην τους δίνεται το δικαιωμα να συμμετάσχουν με μη αγωνιστικά κριτήρια οπως ακριβως υπαρχει στην προκήρυξη.”