Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Τοπείρου σε Ορφέα Ξάνθης αλλά και σε Άβατο και Θαλασσιά

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Ορφέα Ξάνθης για την κατάκτηση του τίτλου στην Γ’ Εθνική εξέδωσε ο Δήμος Τοπείρου και ο δήμαρχός του Θωμάς Μίχογλου.

Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, γνωρίζει άλλωστε καλύτερα. Ο ίδιος εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση συγχαιροντας και τις ομάδες του Δήμου, τον Αρη Αβατου και την Αναγέννηση Θαλασσιάς για την παρουσίας τους στο εθνικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Δήμος Τοπείρου είναι υπερήφανος για τις αθλητικές ομάδες της περιοχής μας. Οι επιδόσεις που παρουσιάζουν οι αθλητικές ομάδες της περιοχής μας πλημμυρίζουν με αισθήματα χαράς και ικανοποίησης το φίλαθλο κοινό. Παράλληλα, αποδεικνύουν, ότι και στο ποδόσφαιρο, η μεθοδικότητα, η οργανωμένη και συστηματική δουλειά οδηγούν σε επιτυχίες.Συγχαίρουμε τους αθλητές, τους προπονητές, τη Διοίκηση του κ. Ηλία Κοτόπουλου, καθώς και όλους τους φιλάθλους που στέκονται δίπλα στον Άρη Αβάτου, αφού με την προσπάθειά τους παραμένουν για 4η συνεχή χρονιά στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία κάνοντας υπερήφανους όλους τους δημότες μας.
Επιπλέον αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές, στη Διοίκηση του κ. Τάσου Ταρενίδη, καθώς και σε όλους τους φιλάθλους της Αναγέννησης Θαλασσιάς για την άξια αγωνιστική παρουσία της ομάδας και είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα επανέλθουν στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας συνεχίζοντας την πορεία που ξεκίνησαν.
Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας και ελπίζουμε να συνεχίσουν να μας δίνουν ανάλογες χαρές. Τη νέα αγωνιστική χρονιά ακόμη πιο ψηλά!

Η ανακοίνωση για Ορφέα έχει ως εξής:

Ο Δήμος Τοπείρου συγχαίρει θερμά τον Ορφέα Ξάνθης για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια προσωπικά στον κ. Μπάμπη Χατζημεστή για την συνεχή προσπάθεια που καταβάλει τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας μια ομάδα πρότυπο και κάνοντας όλους εμάς στο Ν. Ξάνθης υπερήφανους.
Ευχόμαστε σύντομα να καμαρώσουμε τον Ορφέα Ξάνθης στη B΄ Εθνική Κατηγορία προσφέροντας χαρά και συγκινήσεις στους φιλάθλους.