Poll: Ποιοι ήταν οι κορυφαίοι παίκτες του ΑΟΞ στην φετινή σεζόν; Ψηφίστε μέχρι και τρεις επιλογές

Συμπληρώνεται μια εβδομάδα από την αποτυχία της ομάδας της Ξάνθης να ανέβει στην Super League 1 μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο δεύτερο μπαράζ του Αγρινίου.

Το ThrakiSportS επιχείρησε σε κάθε παιχνιδι να κάνει μια κριτική και να βγάζει την βαθμολογία για κάθε παίκτη, με όσο υποκειμενικό κριτήριο μπορεί να υπάρχει σε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, επιχειρήσαμε να βγάλουμε και τους μέσους όρους στα συνολικά 29 παιχνίδια.

Η ΠΑΕ Ξάνθη τις πιο πολλές φορές αναζητούσε μέσω των social media τον mvp κάθε αγώνα από την ομάδα του ΑΟΞ. Ωστόσο αυτές οι ενέργειες ατόνησαν προς το τέλος, ιδιαίτερα μετά από αρνητικά αποτελέσματα. Ποιος όμως ήταν ο MVP στο σύνολο της χρονιάς;

Αυτό είναι το ερώτημα στο οποίο σας καλεί να απαντήσετε το ThrakiSportS στη νέα ψηφοφορία που διοργανώνει, η οποία έρχεται μάλιστα σε μια στιγμή που γίνεται μεγάλη συζήτηση για το ποιοι παίκτες από το ρόστερ της σεζόν 2020-2021 αξίζει να παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν.

Εχετε δικαίωμα να ψηφίσετε ως και τρεις παίκτες. Κάθε ένας έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι και μία φορά. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από το ThrakiSportS αφού πρώτα συμπληρωθούν 48 ώρες ψηφοφορίας…

[Total_Soft_Poll id=”28″]