Γ’ Εθνική: Οι εννιά πρωταθλητές στους άλλους ομίλους και οι αντίπαλοι του Ορφέα στα μπαράζ ανόδου

Πέρα από τον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, το απόγευμα της Κυριακής ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα σε άλλους επτά ομίλους, συμπεριλαμβανομένων και των πέντε πρώτων, από τους οποίους προκύπτουν οι αντίπαλοι του Ορφέα Ξάνθης στα μπαράζ ανόδου.

Οπως είναι γνωστό δεν ολοκληρώθηκε ακόμα το πρωτάθλημα στον 7ο και στον 9ο Όμιλο καθώς υπήρξαν αναβολές λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει μαθηματικά ο ένας πρωταθλητής και σε αυτούς, άρα μένει μόνο μια εκκρεμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι βάση της προκήρυξης, οι πρωταθλητές των πέντε πρώτων ομίλων θα παίξουν μεταξύ τους ένα μίνι πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικών με δυο παιχνίδια εντός έδρας και δυο εκτός, ώστε οι δυο πρώτοι της βαθμολογίας να ανέλθουν στην Football League (πρακτικά στην Super League 2 που θα συγχωνευτεί με την Football League).

Αντιστοίχως θα παίξουν μεταξύ τους για άλλες δυο θέσεις οι πέντε πρωταθλητές των Ομίλων 6 με 10. Από τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτό ότι αντίπαλοι του Ορφέα Ξάνθης θα είναι οι Ποσειδών Μηχανιώνας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Διαγόρας Στεφανοβικείου και Αχέρων Καναλακίου.

Αναλυτικά οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής:

1ος όμιλος: Ορφέας Ξάνθης
2ος όμιλος: Ποσειδών Μηχανιώνας
3ος όμιλος: Αναγέννηση Καρδίτσας
4ος όμιλος: Διαγόρας Στεφανοβικείου
5ος όμιλος: Αχέρων Καναλακίου
6ος όμιλος: Πανιώνιος
7ος όμιλος: ΑΕ Κηφισιάς
8ος όμιλος
: Θύελλα Ραφήνας
9ος όμιλος: Παναιγιάλιος ή Ζάκυνθος ή Διαγόρας Βαφέικων
10ος όμιλος: Ηρόδοτος