ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Σε έναν όμιλο το Πρωτάθλημα Κορασίδων μετά τη δήλωση συμμετοχής μόνο των μισών ομάδων

Μόνον οι πέντε από τις εννιά ομάδες που είχαν δηλώσει συμμετοχή πέρυσι την επανέλαβαν, ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ετσι η Ένωση έλαβε την απόφαση να διεξαχθεί σε έναν όμιλο το πρωτάθλημα και με αλλαγμένο τελείως σύστημα, που θα θυμίζει κυρίως κύπελλο παρά πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετοχή δήλωσαν και οι τέσσερις ομάδες του Α’ Ομίλου αλλά μόλις μία από τις πέντε του Β’ Ομίλου. Δεν δηλώθηκαν ΓΑΣ και Αίας Κομοτηνής, Λεύκιππος Ξάνθης και Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, με βάση τις νέες δηλώσεις συμμετοχής, στο νέο πρωτάθλημα σχηματίζεται ένας όμιλος με τα εξής σωματεία: ΜΓΣ Πανσερραϊκός, Ενωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Αστέρας Καβάλας, Ασπίδα Ξάνθης και Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Α’ Ομιλος είχε τις ομάδες Ασπίδα Ξάνθης, Αστέρας Καβάλας, Ενωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και Πανσερραϊκός.
Υπενθυμίζεται ότι ο Β’ Ομιλος είχε τις ομάδες Λεύκιππος Ξάνθης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, Αίας Κομοτηνής και ΓΑΣ Κομοτηνή